sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Mikä tekee retkestä Retken?

Eväät. Tietysti eväät. Retki ei ole retki ilman eväitä.

Tänä viikonloppuna pulkkamäkeilimme taas, nyt kyllä eri porukassa kuin viime viikolla ja paikkakin oli vaihtunut Porista Pirkkalaan. Porukkana oli sama kööri kuin syksyllä meillä, eli yhteensä 6 lasta ja samanverran aikuisia. Mäenlasku oli huisin hauskaa taas! Pakkanen paukutti nyt maltillista viittä astetta, joten tällä kertaa tarkenimme hiukan hörpätä evästäkin pulkilla ja kelkoilla istuen. Lapsille oli varattu kuumaa mehua tai kaakota, aikuisille kaakaota minttu-lorauksella. Kyllä lämmitti!

Laskiaisteemaa lähestyttiin täytettyjen pullien muodossa, kun kuoriuduimme talvitamineista kyläpaikassa. Myös karjalanpiirakoita ja pasteijoita oli tarjolla kaffepöydässä. Illalla ennen kitaransoittoa ja laulua nautiskeltiin aikuisten kesken vielä kanaisat tortillasetit ja juustopitoista mustaherukkakakkua. Kertakaikkisen hauskaa taas nauttia hyvästä ruuasta, musiikista, ystävien seurasta ja lasten riemusta.

3 kommenttia:

  1. Aijajaa, naita katsellessa alkoi tehda mieli laskiaispullia :)

    VastaaPoista
  2. mä en itse ole laskiaispullien suuri ystävä (lue: kermavaahto ei kuulu lemppareihin) joten oli oikein passeli juttu että perhe sai vuotuisen satsinsa näin! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää herkut tai oikeastaan erittäin makoisalta :D

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin