maanantai 21. toukokuuta 2012

Foodie hipelöi - ja arpoo

 
Matkalla Kampista Jaanalle kiinailemaan törmäsimme Eerikinkadulla ihanaan pikkukauppaan nimeltä SOPIVAshop. Tai emme oikeastaan törmänneet, kävelimme toisella puolella katua ja minä vain jollain tavalla vaistoan tämänkaltaiset ihanuudet. Sama vaisto pätee suklaapuoteihin. Kello tikitti jo sulkemisaikaa, mutta vahvaa porilaismurretta puhuva nuori nainen päästi meidät kuitenkin sisään ihastelemaan. Jukka piti jo vaistomaisesti hiukan tiukempaa kiinni lompakostaan, kun pyörin ympäri shoppia ihastellen.
SOPIVAshop myy tällä seitsemän nuoren naisen suunnittelemia ja toteuttamia yksilöllisiä tuotteita kuuden merkin alla. Shopissa on kauniisti esillä esimerkiksi koruja, laukkuja, tarjottimia, vaatteita ja asusteita.

Omstartin korut olivat minulle ennestään tuttuja Taideteollisen korkeakoulun joulumyyjäisistä. Nyt ostin kauniin, tekokukista ja helmistä tehdyn, verhonipsulla lukittuvan korun. Ja saman sarjan korvikset. Omstartin ajatusmaailma on hieno, sillä korut tehdään pääosin kierrätysmateriaalista. "Ajan patina ei ole vika vaan ominaisuus", sanailee suunnittelija Salla Seppälä esittelysivulla.
Green Papayan valikoimista löytyi punapohjaiset, valkopilkulliset korvikset, jotka olivat "täydellinen mäts" juuri kirpparilta ostamiini punaisiin, valkopilkullisiin sandaaleihin. Mikä tuuri! Tytsylle löysin linnapinssin, sillä tyttäremme on tunnetusti pinssi/rintaneulaihmisiä. (Sanottakoon että tässä vaiheessa yksi rupesi rykimään siihen tahtiin että seuraavaksi menen shoppiin itsekseni).
Ruokablogiin tämä puoti päätyi siksi, että sieltä löytyi kaikkea kekseliästä ruokainnostuneille(kin), vaikka niille kevään valmistuville. Kuvassa Hoplán herkullisia Cupcake-pussukoita.
Tässä roikkuvat mainiot possukorut, tehty tölkin kansista. Voiko näitä hymyilemättä ohittaa?

Omstartin ihanuuksien suunnittelija Salla Seppälä antoi blogiin arvottavaksi tämän hyväntuulisen possukorun ja Hoplán Inka Honkanen pienen Cupcakepussukan. Eikö vain olekin ihanaa? Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen, mikä Sallan suunnittelema koru omstartin facebook-sivuilla ihastutti eniten ja/tai mikä Hoplán facebookista löytyvistä tuotteista miellyttää eniten silmää.  
Lisäys 22.5. Myös Miia Kauppilan Green Papaya lupasi tulla mukaan arvontaan. Valikoimasta saa voiton nasahtaessa valita itse nappikorvikset. Arvontaan voi osallistua myös kommentoimalla, mikä Green Papayan tuote on mieleesi.
Arvontaan osallistuminen päättyy lauantaina 27.5 klo 20. Siihen asti, onnea arvontaan!

17 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, kesäkuussa taidan piipahtaa tuolla:)

    VastaaPoista
  2. Kaikenlaisia ihanuuksia jotkut tuonoin-ihmiset osaavatkin.Pitää vihjaista nuorille.Possut saavat mielen aina hyvälle tuulelle.

    VastaaPoista
  3. Apua! Taas uusi kauppa johon on pakko mennä :)

    Omstart lusikkarusetit olivat minun mielestäni todella kauniit, mutta voiton vei nuo aivan ihanuuksien huiput pingviinit! Ei ne kyllä enää yksinäisyydessä tarvitsisi juoda viiniä. Minä kyllä tulisin halaamaan!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania tavaroita!

    Oma suosikkini on Auran ruusu -korvikset. Niihin liittyy paljon rakkaita muistoja mummolasta.

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=149255605113576

    VastaaPoista
  5. Oma suokkarini olivat ehdottomasti korvikset kuohuviinipullojen korkeista, ihan mahtava idea!

    VastaaPoista
  6. Possukoru on ehdoton suosikkini - oikeastaan mitään ei saisi heittää pois. Torstaina kun rokkapurkin auki rasahtaa, niin idea mieleen juolahtaa.

    VastaaPoista
  7. Onpas ihana kauppa! Hyvä vaisto sinulla :) Green Papayan korviksista ehdoton lemppari on keltaiset-korvakorut. Ihan mun väriset :) Hoplálla mielytti ehdottomasti Mursu-kuvio! Miehelle pitää ostaa lahjaksi se t-paita, aivan mahtava!

    Mukavaa kesää!

    Jenny

    VastaaPoista
  8. Omstartilta suosikki on kristallisormus ja cava korvikset. Hoplalta käy ihan mikä vaan! Green papayan korvikset ovat ihania!

    VastaaPoista
  9. Hoplan BIRDY-huppari on aivan ihana ja Omstartin tölkinkannesta tehty possukoru tosi makee! :)

    VastaaPoista
  10. Ihanalta vaikuttaa kauppa ja mukava kilpailu!

    Omstartin alpakkalusikkariipus satiininauhassa on kaunis, samoin kaikki lusikoista tehdyt korvikset. Ja cava-korviksista sain tuunausvinkin omille kuoharikorkeilleni :)

    Hoplán rusettiheijastimet on kivoja.

    VastaaPoista
  11. Ihana kauppa, olispa täällä Oulussakin tuommoinen!
    Omstartilta tykkään erityisesti korkkikorvakoruista,
    Hoplán birdy-kassit on suosikkeja ja
    Green Papayalta tykkään eniten nappikorviksista.

    PS. Olen blogin uusi lukija ja tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  12. omstartilta suosikki oli pingviini ja hoplalta "i am the mursu" t-paita / vauvan body,
    tonne green papayan sivuille en päässykkään kattelemaan..
    pikkusisko-s

    VastaaPoista
  13. http://greenpapaya.fi/tuote/3405/Rintanappi+Kissa+30mm

    keräilen pinssejä niin tuo oisi ihana piriste laukkuun! :> myös kekseliäät korvikset oli mieleen!

    gabriella6@windowslive.com

    VastaaPoista
  14. random.org:n arpomana setin sai numero viisi, joka annetun tehtävän täyttämänä on nimimerkki Kokeilu. Onnea voittajalle! Ihania tavaroita saat! Lähetäthän meille yhteystietosi viikon sisään, niin saamme paketin liikkeelle. Jos emme saa sinua viikon sisään kiinni, arvomme setin uudestaan.

    Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Kun onni nyt ei potkinut, suunnatkaapa Sopivaan :).

    VastaaPoista
  15. Kokeilija ei ilmoittautunut, joten arvoimme setin uudestaan. Nyt random.org arpoi voittajaksi maruskan. Otathan yhteyttä ja ilmoitat omat yhteystietosi :).

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin