maanantai 18. helmikuuta 2013

Ravintolapäivänä sydän grillissä

 

Otimme nyt toistamiseen osaa Ravintolapäivään omalla raflalla, sillä 
viime kerralla oli tosi hauskaa. 
Ravintola sijaitsi taas takapihallamme. Pojat kaivoivat jo viikolla lumipaljouteen "loosseja", joissa sopi istua ja mutustella. 

  
 Grilliin meni taas viime kerralla suosion saaneita nakkeja nakkisämpylöitä varten, mutta myös luomupossun kasleria. Kaslerit oli maustettu edellisiltana rub:lla
    
Eksoottisempana palana sopi maistaa broilerin sydämiä, jotka oli maustettu soijapitoisella marinadilla. 
 
Sämpylän väliin sai luomukaslerin lisäksi kaaliraastetta ja itsekeiteltyä barbeque-kastiketta
  
Makeannälkään oli varattu vaahtokarkkeja grillissä paahtamista varten, porkkanakakkua, tuulamantorttua ja aleksanterinleivoksia.

Lounastajia kävi mukavasti kaksituntisen ravintolamme aikana. Oli ihana turista ihan tuntemattomien ja tuttujenkin kanssa ruuasta ja muustakin. Saimme tosi sydäntälämmittävää palautetta, jonka voimin taidamme ponnistaa seuraavaankin ravintolapäivään. 
Kiitos kaikille "Sydän grillissä"- ravintolassamme käyneille. Myös tälle tirriäiselle, joka oli päivän nuorin visiteeraaja.  

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Olipa teillä taas kiva "ravintola":) Olisin tullut syömään jos olisin lähempänä;D
Broilerin sydämiä tuli vielä usein ostettua Suomessa asuessa;poikani (ja kissa)tykkäsivät niistä.

Salla kirjoitti...

Voi mikä ihana tunnelma!

sauvajyvänen kirjoitti...

Voi miten herkulliselta kaikki näyttää! Pitääkin joskus grillata noita sydämiä, kun lapset tykkäävät (ainakin kyyhkyn) sydämistä paljon.

Minna Vuo-Cho kirjoitti...

Ja me osuttiin (TAAS) pois pääkaupunkiseudulta ravintolapäivänä. No, onneksi on sitten taas seuraava kerta tulossa.

Akvamarin kirjoitti...

Terveisiä nelivuotiaalta:

"Me syötiin siellä vaikka mitä ja erityisesti broilerin sydäntä ja ne oli niin-niin-maailman-hyviä! Mä haluan, että isi tekee niitä joskus. Sitten Jukka kertoi, miten se oli tehnyt niitä (*tähän pitkä selostus*). Ja Merituuli oli ihan itse leiponut sellaisia makeita herkkuja. Mä sain sellaisen vaaleanpunaisen pullan ja se oli ihanaa, koska se sopi mun haalarin väriin!"

Merituuli kirjoitti...

Yaelian: Ehkä joku kerta?

Salla: Suurkiitos tuollaisesta kommentista! Me ainakin pidimme tunnelmasta.

sauvajyvänen: Suosittelen lämpimästi. Tuskin ovat kyyhkyn sydämen veroisia, mutta hyviä ovat. Sydämissä parasta lienee tiivis rakenne.

Minna: Ettekä olleet paikkakunnalla jossa rafloja olisi ollut? Harmi! Minä olen joskus haaveillut Helsinki-kierroksesta useammassa paikassa, mutta toistaiseksi on jäänyt.

Akvamarin: Ihana nelivuotias <3. Paljon terveisiä kaunokaiselle! Hänelle on hyvin kiitollista kokata.

Blog Widget by LinkWithin