maanantai 1. huhtikuuta 2013

Universumin helpoin jälkiruoka pääsiäisenä: olutta ja suklaata

Pääsiäislampaan ja juustojen jälkeen nautimme maailman universumin helpointa, vaan ei pashinta jälkiruokaa. Ostimme Maraboun kreemitäytettyjä suklaamunia ja riisuimme ne riemunkirjavista kääreistään. Nautimme yltiömakean herkun Vakka-Suomen Panimon Pääsiäisoluen kera. Maistelijajoukko löysi juomasta kahvia ja hunajaisuutta sekä kaakaota. Kaikki pitivät juoman ja syömän yhdistelmää todella onnistuneena. 

4 kommenttia:

  1. Notta, nyt ei kyllä voi kukaan sanoa ettäkö ruoanlaitto olisi vaikeaa ;)

    VastaaPoista
  2. Ei voi ei! Ja kun tuo munan yläosakin on jo kätevästi kaiverrettu niin että se on helppo irrottaa siististi.

    VastaaPoista
  3. Meillä oli jälkkärinä mignon- munat. Ne oli kanssa aika helpot :-)

    VastaaPoista
  4. Mut hei huomattavasti hankalampi kuoria noi Mignonit ;).

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin