tiistai 14. lokakuuta 2014

Jäätelöjuhlat tyylikkäästi aikuiseen makuun

Saksofonisti soittaa seksikkäitä säveliä syysiltaan, lasissa on jäätelöinen drinkki ja nauru raikaa.  Kyseessä on SIA Glass-jäätelöjuhlat aikuiseen makuun. 

Minusta idea oli ihan loistava! Kutsua koolle paljon ihania naisia ja nauttia epätyypillisistä jäätelöherkuista. Juhla toimi hienosti syysaurinkoisella parvekkeella Helsingin keskustassa, mutta miksei jäätelöjuhlia voisi viettää myös vaikka ensilumen kunniaksi! Tai sen tuomaa ahdistusta lieventääkseen.
Iltapäivä alkoi ihanalla, kuplivalla jäätelödrinkillä.

Sparkling raspberry

Laita lusikallinen SIA Glass vadelma luomusorbettia lasin pohjalle
Kaada päälle 10 cl G.H Mumm Demi Sec
...jatkui omena-kaneli Chailla...
 
...ja mustikkajellyllä mustikkajäätelön kera...
...sekä ihanalla Banoffee-tyylisellä kakulla. Kolme edellämainittua herkkua olivat SoupOpera-blogin Anuliinalta ja reseptit niihin löytyvät hänen postauksestaan
Kalle Freese Freese Coffee Co:sta teki aivan ihastuttavan jäätelö-kahvijuoman, joka kylläkin jakoi mielipiteitä. Reseptin saa kuulostamaan kovasti yksinkertaiselta, jos ei fiinistele Aeropress-reseptin kanssa vaan kehottaa vain valmistamaan kupillisen vaaleapaahtoista, hedelmäistä kenialaista kahvia. Siihen Kalle lisäsi 150 g SIA Glassin vadelma luomusorbettia ja ravisti shakeria voimakkaasti 15 sekuntia. Valmis!


Mitäköhän muuta sitä voisi tarjota aikuisten jäätelöjuhlissa? Onko sinulla vinkkejä tai peräti linkata jotain?

4 kommenttia:

 1. Meidän kaveripiirissä klassikoksi on muodotunut Mudslide-pirtelö. Blenderiin vanilja- tai kahvijäätelöä, votkaa, kahvi- ja kermalikööriä. Kaikki surrur ja hyvää tulee :) Olen joskus mitannut määriä mutta koska yleensä tulee tehtyä useampi satsi, niin määrät vähän vaihtelee sen mukaan kuinka paljon missä pullossa on mitäkin. Maustetut Bailey'sit tuo vaihtelua, sekä lähikaupan heikohko jäätelövalikoima :)

  VastaaPoista
 2. Menisköhän kermalikööri tuollaviisiin...se ei meinaten mulle oikein uppoa. Mutta tämä on kokeilemisen arvoinen juttu. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Ah, nuo oli kyllä sellaisia herkkuja!

  -Heidi
  http://tiskivuorenemanta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oli, sekä syötävät että naiset ;)

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin