perjantai 24. huhtikuuta 2015

Parsaa kiinalaisittain


Ihana, erilainen lisäke parsasta. Nopeasti kokoonsaatettava setti on hyvin kiinalaisen makuinen. Meillä on tehty tätä jo useasti lehtikaalilla, parsalla tai näitä yhdistämällä. Napakan rapsakka parsa todella nauttii osterikastikekylvystä!

PARSAA OSTERIKASTIKKEELLA

noin 6 vihreää parsaa
3 valkosipulinkynttä
1 rkl maapähkinäöljyä
1 tl sokeria
1 tl suolaa
2 rkl osterikastiketta

Pilko parsojen tyvestä puumainen osa. Tarvittaessa kuori parsat. Pilko suupaloiksi, isot halkaisten.
Huuhtele, kuivaa ja revi lehtikaali suupaloiksi.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna pannu ja kaada öljy pannuun. Lisää joukkoon valkosipuli ja freesaa hetki. Älä anna ottaa väriä. Lisää pannulle parsa ja muut aineet. Kypsennä muutama minuutti niin että parsat ovat todella napakoita.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin