maanantai 4. heinäkuuta 2016

KW - loistohampurilainen

Moottoripyöräkauden startattua etsin koko ajan uusia lounaspaikkoja suhteellisen lähellä kotia. Pääsen toisinaan töistä puolilta päivin ja tuolloin haluan monesti lounastaa noin tunnin päässä kotoa. Tänä vuonna ensimmäinen tällainen lounas tuli nautittua toukokuussa Karjaalla ravintola KW:ssa. Kausi tuli avattua loistavasti, sillä KW.n hampurilainen ja lohkoperunat olivat ihan parasta antia mitä Suomessa olen saanut. 
Itsetehdyn sämpylän väliin oli koottu mediumin pihvin lisäksi rapsakkaa pekonia, sopivasti sulanutta cheddaria ja tuoreita kasviksia. Hampurilaisen majoneesi oli eri kuin perunoiden viereen kulhotettu, mikä toi kuvan loppuun asti viedystä ajatuksesta ja makumaailmoiden passaamisesta. Perunat olivat päältä ihanan rapsakoita ja sisältä pehmoisia - juuri sellaisia mistä pidän. Annos oli todella tuhti, mutta reippaana tyttönä söin kaiken huuhtoen ruuan alas alkoholittomalla oluella. 
KW:n sisustus oli lounastamiseen siisti ja kodikas. 
Hampurilaissetin jälkeen kieltäydyin mahapinkaraisena jälkiruuasta, kunnes näin kakkupalat vitriinissä. Yht äkkiä vatsaani tuli tilaa juurikin kahvittelun verran. Jälkiruokakahvit ja porkkanakakun söin viihtyisällä terassilla auringon paahtaessa riittävästi nahkahousuille. 
Kuitin olen jo hukannut, joten tarkkaa hintaa lounaalle en osaa sanoa. Muistan kuitenkin ajatelleeni makuelämyksen olleen hinta-laatu-suhteeltaan hyvä. 

5 kommenttia:

Pauliina Mirka kirjoitti...

KW oli kiva paikka! Söin siellä mainion kalaburgerin :).

Merituuli kirjoitti...

Joo, KW on menolistalla toistekin! Karjaalla on muutenkin yllättävän paljon ravintoloita.

Anonyymi kirjoitti...

Ootko sä ihan tossissaan? Nehän ovat valmiita raaka pakaste pihvejä ja pakaste lohkiksia mitä ne käyttää.

Merituuli kirjoitti...

Ihan tosissani olen anonyymi. En tiedä raaka-aineista, mutta sen tiedän että hampurilainen ja perunat oli erittäin hyvin valmistettu ja maustettu. Todella hyvää!

tunnelmallisiamakuja kirjoitti...

Kiitos suosituksesta! Me teimme myös Espoosta Karjaalle burgeriajelun ja tämä kannatti. Myös toast skagen oli huippu ja paikan palvelu ensiluokkaista.

Blog Widget by LinkWithin