tiistai 20. kesäkuuta 2017

Grillimenu pienin annoksin

 
Toisinaan on kiva rakentaa kotona ihan oman perheen kesken vähän useampisorttisia ruokailukokonaisuuksia. Yhtenä ihanana kesäpäivänä päätimme koostaa sellaisen pääosin grillaten. Etukäteisvalmisteluja piti tehdä toki keittäen ja vatkatenkin, mutta pääkomponentit nousivat pienen pihamme puugrillistä.

Menu koottiin pienistä annoksista. Kaikki olivat sopivan täynnä ilman ähkyä jälkiruuan upottua vatsan pohjalle.

Aiemmin sous vide kypsennetyt possunribsit otettiin pakkasesta sulamaan, mikä nopeutti toteutusta muutamalla päivällä. Muuten kaikki olikin suht nopea ja helppo valmistaa sekä ajoittaa. Rennolla ranteella mentiin!

ALKUKESÄN GRILLIMENU

grillattu kampasimpukka, maa-artisokkapyre, tomaatticoncasse


grillattu purjo ja vuohenjuusto

sousvide kypsennetyt, grillatut possunribsit
lehtikaalicoleslaw

grillattu raparperi ja lakritsimousse


Linkitän postauksia ohjeista tähän sitä mukaan kuin niitä naputtelen.

2 kommenttia:

  1. Kala ja vihannekset ovat niin ihania grillattuna,nam:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, joskin tykkään kyllä grillatusta lihastakin. Aika harva raaka-aien ei käy grilliin. Tämän kesän löytö on grillattu purjo, viime vuonna se oli varhasikaali.

      Poista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin