tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post3346601198806412257..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Ankka confitMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-71188745946847708072012-03-19T21:27:55.378+02:002012-03-19T21:27:55.378+02:00Kiitos vinkistä, vaikka minä en oikein välitä nois...Kiitos vinkistä, vaikka minä en oikein välitä noista päivistä - tungos ja ryysiminen ei ole mun juttu.<br /><br />Ostin tämän purkin puoleen hintaan kun yksi kauppa lopetti.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-56520072548387550272012-03-19T10:08:27.022+02:002012-03-19T10:08:27.022+02:00ostan confit-purkkeja yleensä Hulluilta päiviltä, ...ostan confit-purkkeja yleensä Hulluilta päiviltä, ainakin syksyisin on aina ollut Hullujen päivien valikoimassa. Käyttöaikaakin on parisen vuotta... joten huyvin on aikaa kysellä tutuilta ja tutkia reseptejä netistä.Tuuli - Lumo Lifestylehttps://www.blogger.com/profile/13017668562075488897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-65354825351438740192012-03-19T08:41:42.582+02:002012-03-19T08:41:42.582+02:00Jotenkin tuollaisen yksinkertaisen jutun ymmärtämä...Jotenkin tuollaisen yksinkertaisen jutun ymmärtämättömyys pisti noloksi, mutta totta se on että arvokkaita ja maukkaita raaka-aineita ei tohdi pilata kokemattomuudella, vaan ottaa mieluummin varman päälle. <br /><br />Minulla on monesti sellainen olo, että mitä enemmmän tätä ruokaa harrastaa, sitä enemmän tulee esiin uusia asioita ja tekniikoita ja raaka-aineita ja välineitä ja ja ja...Ja sitä enemmän tuntuu olevan opittavaa. Mikä on tietysti hienoa että harrastettavaa riittää!<br /><br />Kiitos Tusla ohjeista, niiden avulla saatiin oikein priima lopputulos!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-27938533698302143912012-03-18T21:35:30.525+02:002012-03-18T21:35:30.525+02:00Osaamaton ja tietämätön, just joo, ensiksi tuloo M...Osaamaton ja tietämätön, just joo, ensiksi tuloo Merituuli ja Jukka mieleen :D<br /><br />Itte en ollut valmistanut ankkaa millään lailla ennen lauantaita.<br />Ihanintahan tässä ruuanlaitossa on just se, että aina löytää uutta ja kokematonta, ja jos ei löydä niin sitten voi itte keksiä!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-66442230772321991032012-03-18T18:13:57.750+02:002012-03-18T18:13:57.750+02:00Ankkaconfitin hinta Suomessa on usein senverran su...Ankkaconfitin hinta Suomessa on usein senverran suolainen, ettei sitä ihan hevillä lähde ostamaan ja kokeilemaan ihan hetken mielijohteesta. <br /><br />Viimeksi varmaan tänään mietin, miten paljon sitä on kokematta ja kokeilematta ruoanlaiton saralla. Mutta onneksi niin, eipähän käy ruoanlaitto tylsäksi. Ja nykyisin sitä on tietoa niin hyvin ja helposti tarjolla.<br /><br />Muistelen edellen lämmöllä ravintola La Tablen sämpylöitä, joissa oli käytetty ankanrasvaa. Suussasulavia! :)Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-17945539060599541562012-03-18T17:05:24.792+02:002012-03-18T17:05:24.792+02:00Ainahan asiat on hyvä tarkistaa – ainakin varmuude...Ainahan asiat on hyvä tarkistaa – ainakin varmuuden vuoksi :) Joka tapauksessa koipi salaattipedillä näyttää herkulliselta! <br />Ankanrasva on huikean hyvää, meillä sitä (tai chaponin tai muun) purkitetaan ja pistetään jääkaappiin seuraavia käyttötarkoituksia varten. Hyvän pohjan antaa keitoillekin.pineahttps://www.blogger.com/profile/10318849526065560488noreply@blogger.com