tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post5401213258428098350..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Hernekeitto on pääasiaMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-83869726429570961252010-12-30T17:48:15.722+02:002010-12-30T17:48:15.722+02:00no teitkös :)?no teitkös :)?Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-77618762585310969732010-12-29T21:58:21.133+02:002010-12-29T21:58:21.133+02:00Jos laittais herneet nyt likoon, niin ois huomenna...Jos laittais herneet nyt likoon, niin ois huomenna illalliseksi hernekeittoa....kun on sitä kinkun potkaakin jäljellä. Ei hassumpi ajatus!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-19382015102890990332009-09-06T21:49:51.308+03:002009-09-06T21:49:51.308+03:00Mari: voi kökkö että tuollaiset fiilikset jäi :(. ...Mari: voi kökkö että tuollaiset fiilikset jäi :(. mut onneksi on purkkihernaripiffit :)! <br /><br />Meilläkin on vielä puolikkaasta muutama "pussillinen" lihaisia luita pakkasessa, mutta myös jauhelihaa. itse en keittoon laittanut enää luita enkä varsinkaan jänteitä. puhdasta lihaa vain herneiden sekaan.<br /><br />Risulinna: en tiedä saako päitä erikseen - tai mikseipä hallista voisi saadakin. puolikkaan possun mukana tulee ikäänkuin automaattisesti :). toki liemen keittelyyn nyt kelpaa joku muukin lihallinen luuosa, vaikkapa potka. meilläkin tykätään hernarista poitsua lukuunottamatta. hänkin söi silti pehmoiset lihat.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-33705802325518759152009-09-06T21:10:05.798+03:002009-09-06T21:10:05.798+03:00"Ota sianpääpaloista pois lihat, lähtevät kyl..."Ota sianpääpaloista pois lihat, lähtevät kyllä helposti kypsinä."<br /><br />Huh.. siinäpä ohje ;) mutta milloinka sitä uskaltaisi ostaa ensin sen pään.. Hyvää tuo keitto varmasti oli. Mä en saa hernekeitosta tarpeekseen, se on tooosi hyvää.Mausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-72378374163051942882009-09-06T21:06:08.722+03:002009-09-06T21:06:08.722+03:00Mulla on kyllä lieviä traumoja itsetehdystä rokast...Mulla on kyllä lieviä traumoja itsetehdystä rokasta. Lapsi kun olin, niin isäni osti syksyisin kans puolikkaan sian.Ja sittenhän tota keittoa syötiin ympäri vuoden, kun faija ei oikein muuta osannutkaan kuin paistaa pihvit, joulukinkun ja tehdä loppuruumiista hernekeittoa. Ja siinä hernekeitossa oli aina luita ja jänteitä, kun meillä oli muutenkin vähän brutaalimpi suhde liharuokiin kuin useimmissa muissa perheissä :(. Tosin maussa ei kai ollut mitään vikaa, kun sen lauantai toisensa perään aina alas sain.Marihttp://kurpitsamoska.livejournal.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-88963682539752434932009-09-06T19:38:30.234+03:002009-09-06T19:38:30.234+03:00oliivia: eipä tuohon hernarin kokkailuun paljoa po...oliivia: eipä tuohon hernarin kokkailuun paljoa ponnisteluja vaadita, mutta suunnitelmallisuutta ja aikaa kyllä. ja sianpää. potkakin käynee hätätapauksessa ;).<br /><br />Dea: vasta pää mennyt puolikkaasta possustamme poskia myöden. joskin kesällä on kyllä grillattu kylki jos toinenkin ja kasleria. Luomupossun kasler on muuten ylimaallisen hyvää rasvaisuuksineen päivineen!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-72160332823240273932009-09-06T17:03:48.800+03:002009-09-06T17:03:48.800+03:00Teillä on kyllä osattu valmistaa vaikka mitä tuost...Teillä on kyllä osattu valmistaa vaikka mitä tuosta possusta. Meillä sisäelimet menee lähinnä noiden karvaisten kavereiden käyttöön... :)Deahttps://www.blogger.com/profile/11725707196881993186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-26397592729958601592009-09-06T09:24:39.030+03:002009-09-06T09:24:39.030+03:00Ai namnamnam. Kerran kun on syönyt kotitekoista he...Ai namnamnam. Kerran kun on syönyt kotitekoista hernaria niin ei pysty enää millään koskemaan kaupan purkitettuun tavaraan... Siksipä meillä, laiskojen keittiössä, ei pariin vuoteen olla syötykään tätä herkkua. ja vielä sianpäästä, täytyy olla makoisaa!oliiviahttps://www.blogger.com/profile/07151823049861815530noreply@blogger.com