tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post5893069410277007574..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Itsetehty pekoni lahjaksi Merituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-29427980833901133712013-03-15T21:37:22.202+02:002013-03-15T21:37:22.202+02:00Hannele: Totta puhut leivinuunipitsoista. Ja juuri...Hannele: Totta puhut leivinuunipitsoista. Ja juurikin se pinei tuhka pohjassa...ai jai!<br /><br />CJ: Kiitos sinunkin vinkeistä pitsaan ja kiitos erityisesti pekonista! Se oli jotain todella ylellistä. <br /><br />Jonna: No ei. Minäkin nostan! (Jos tarpeeksi kiittelee, saakohan sitä joskus uusiksi?)<br /><br />Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-7471086512785280382013-03-15T20:08:18.276+02:002013-03-15T20:08:18.276+02:00Ei voi ruokaihminen juuri paljon parempaa lahjaa t...Ei voi ruokaihminen juuri paljon parempaa lahjaa toivoa! Nostan kyllä Jasulle hattua.<br /><br />Jonnahttp://www.divaaniblogit.fi/suolaajahunajaanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-22346832971010077692013-03-15T12:41:06.129+02:002013-03-15T12:41:06.129+02:00Onpa kiva lukea! Reseptit ja menetelmät ovat tosia...Onpa kiva lukea! Reseptit ja menetelmät ovat tosiaan vielä hiukan kehitteillä. Viimeisimmän kokeilun ansiosta meni puolesta talosta sähköt koko viikonlopuksi...<br /><br />Itse olen tehnyt leivinuunissa pizzaa, niin että ensin olen puilla lämmittänyt hyvin kuumaksi, työntänyt hiilloksen/tuhkat pois ja odotellut puolisen tuntia, jotta lämpötila tasaantuu ja arina vähän jähtyy, jotta pohjat eivät pala.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-10580298859304238072013-03-14T22:29:24.567+02:002013-03-14T22:29:24.567+02:00Meilläkin on havaittu aivan samaa pitsanpaiston pi...Meilläkin on havaittu aivan samaa pitsanpaiston pitkittymistä. Luulen, että (ainakin meidän uunissa) se johtuu enemmänkin lämmön tasaantumisesta kuin varsinaisesta karkaamisesta. "Oikeissa pitsauuneissa" kaiketi hiillos on arinan takaosassa/reunoilla, jolloin arina pysyy koko ajan tasaisen kuumana. Meillä tuommoista mahdollisuutta (=tilaa) ei ole, hiilet vedetään alas ennen paiston aloittamista.<br /><br />Mutta, silti ja muutaman minuutin pidemmästä paistoajasta huolimatta, leivinuunipitsat on parhaita. Jotain hyvää näistä pakkasistakin :)Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-56927494914986808782013-03-14T21:31:24.191+02:002013-03-14T21:31:24.191+02:00Sirkku: en oikeastaan tiedä millaisia arinat tai u...Sirkku: en oikeastaan tiedä millaisia arinat tai uunin pohjat yleensä ovat. Uunin etualalla on tuhkan pudotusluukku ja suoraan sen takana hiukan epätasaisuutta. Pitsat työnnetään aina uunin takaosaan tasaisimmalle osuudelle. Luulisi että leivinuuneissa olisi aina isohko tasainen ala leipomuksia varten.<br /><br />Annika: meillä on ollut täsmälleen samaa ongelmaa. Tällä kertaa pidimme tulta yllä noin 1,5 tuntia ennen hiilien pudottamista. Ekat pitsat kypsyivät 2-3 minuutissa kun viimeinen sai paistua 6 minuuttia, eli kyllä se uunin lämpö vaan karkailee. Leivinuuneissa on varmasti eroja, joten yleisohjetta on vaikea antaa.<br /><br />Jael ja Minna: leivinuuni-pitsat on meillä mökkireissujen yksi must-juttu.Jukkahttps://www.blogger.com/profile/05907265701510546656noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-48629543936219583742013-03-14T17:11:51.055+02:002013-03-14T17:11:51.055+02:00Komppaan Jaelia - leivinuuni olisi ihana !Komppaan Jaelia - leivinuuni olisi ihana !Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-43150956624138745492013-03-14T14:13:22.018+02:002013-03-14T14:13:22.018+02:00Olispa tuollainen uuni!Olispa tuollainen uuni!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-56530880900113288652013-03-14T09:38:28.064+02:002013-03-14T09:38:28.064+02:00Moikka,
Olisiko mahdollista saada vinkkiä siitä, ...Moikka,<br /><br />Olisiko mahdollista saada vinkkiä siitä, miten tuon lämmön saa pysymään? Ensimmäiset pitsat onnistuu aina upeasti, mutta sitten alkaa meidän uuni jäähtyä liikaa.Annikahttps://www.blogger.com/profile/15370552391548325472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-70465351565034455172013-03-14T09:28:56.363+02:002013-03-14T09:28:56.363+02:00Onnistuiko pizzojen paisto ihan arinalla? Oliko po...Onnistuiko pizzojen paisto ihan arinalla? Oliko pohja ihan "tavis"?<br />Kovin kostea ja runsas täyte ei varmaan onnistuisi leivinuunin kanssa, vai mitä ajattelet?Sirkkuhttps://www.blogger.com/profile/14511059055922320741noreply@blogger.com