tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post6983857559945175150..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Taste of Helsinki-lippuja jakoonMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-52510388503974941362013-06-09T21:38:43.915+03:002013-06-09T21:38:43.915+03:00Satu tämä on valitettavasti viime vuotinen kilpail...Satu tämä on valitettavasti viime vuotinen kilpailu. Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-10930513525998426802013-06-09T21:15:45.233+03:002013-06-09T21:15:45.233+03:00Kasvis- ja kalansyöjänä ei onneksi tarvitse nuoles...Kasvis- ja kalansyöjänä ei onneksi tarvitse nuoleskella näppejään eli:<br /><br />Koivunsilmuilla savustettua lohipastramia<br /><br />Parsatäytteisiä ravioleja ja tuoretta parsaa<br /><br />Kyytönmaitorahkaa marja-aronian kera<br /><br />satupirinen@hotmail.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-51941115786539055022012-06-10T22:29:28.282+03:002012-06-10T22:29:28.282+03:00Ja Iitan s-posti puutui kommetista, eli arvontaa v...Ja Iitan s-posti puutui kommetista, eli arvontaa varten: elisa.vaananen@hotmail.comIitahttps://www.blogger.com/profile/14040457142243317209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-85632349126017074372012-06-10T11:26:08.240+03:002012-06-10T11:26:08.240+03:00Lassen menu olisi tällainen:
Carelian Endiivi-Aur...Lassen menu olisi tällainen:<br /><br />Carelian Endiivi-Aura Gold-salaatti ja karamellisoitua saksanpähkinää<br /><br />Demon vasikanposkea ja kateenkorvaragout<br /><br />C:n Kyytönmaitorahkaa marja-aronian kera<br /><br />Voi tietysti olla, että mieli vielä vaihtuu. :)Lassehttp://lihavamies.sarjakuvablogit.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-3162847428119713642012-06-09T20:03:25.850+03:002012-06-09T20:03:25.850+03:00Bistro o Matin grillattuja jättikatkarapuja, vuohe...Bistro o Matin grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää<br /><br />Smörin luomukaritsaa, varhaisperunoita ja jääyrttiä<br /><br />Toscaninin tiramisuhannahttps://www.blogger.com/profile/02336008470920123994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-44507954722063400842012-06-09T18:34:04.370+03:002012-06-09T18:34:04.370+03:00Aito-Farang-Smör. Tää setti olis paras.Aito-Farang-Smör. Tää setti olis paras.Sallahttps://www.blogger.com/profile/02061253573218630003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-79910122297511865962012-06-09T18:03:28.650+03:002012-06-09T18:03:28.650+03:00Juuren savusärkikeitto, Farangin rapeaa possua ja ...Juuren savusärkikeitto, Farangin rapeaa possua ja Bistro O Matin mansikat & marenki. Nam!Heidihttps://www.blogger.com/profile/07190359447396581111noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-56262513620083206812012-06-09T17:18:00.525+03:002012-06-09T17:18:00.525+03:00Alkuun Farangin vihersimpukkaa, pääruoaksi Aidon p...Alkuun Farangin vihersimpukkaa, pääruoaksi Aidon poronfilettä ja jälkkäriksi Smörin vanukas raparperin ja sorbetin kera.<br /><br />Toivottavasti onnistaa!<br /><br />saana29@hotmail.comSaananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-76825319537751992522012-06-09T16:09:43.501+03:002012-06-09T16:09:43.501+03:00Alkupalana maistelisisin Smörin marinoitua kuhaa, ...Alkupalana maistelisisin Smörin marinoitua kuhaa, parsaa ja sitruunaverbenaa. Tämän jälkeen voisi maistella poron ulkofilettä katajanmarjoilla ála Aito. Päätteeksi vielä Farangin thai-tyyliin marinoituja hedelmiä ja vanilja-kookoskermalientä.tiiti66https://www.blogger.com/profile/17566506428372951865noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-64439359704851442722012-06-09T14:43:57.945+03:002012-06-09T14:43:57.945+03:00Juuren savusärkikeittoa, Farangin rapeaa possua ja...Juuren savusärkikeittoa, Farangin rapeaa possua ja murun marinoituja marjoja olisi kiva maistella ennen yöjunaan hyppäämistä torstaina, joten toivotaan, että arpaonni suosii! :)Mia R.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-57716250784880038622012-06-09T12:25:53.826+03:002012-06-09T12:25:53.826+03:00Samat vaihtoehdot kuin Kulinaarimurulaankin:
Fara...Samat vaihtoehdot kuin Kulinaarimurulaankin:<br /><br />Farangin vihersimpukkaa<br /><br />Farangin possua<br /><br />C:n kyytönmaitorahkaa<br /><br />Onneksi paikan päällä voi varmaan ottaa vielä useampaa sorttia, jos valinnanvaikeus iskee! ;)Heidi - Kärähtäneethttps://www.blogger.com/profile/12714972351860359296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-79235475908616393142012-06-09T09:59:33.364+03:002012-06-09T09:59:33.364+03:00Nenna söisi kernaasti:
Bistro o Mat, Farangin kuul...Nenna söisi kernaasti:<br />Bistro o Mat, Farangin kuuluisa karkkipossu ja jälkkäriksi Smörin herukanlehtivanukas.<br />Oispas onnea, jos voitto tulisi!<br /> (jos tulisikin, niin sähköpostiosoitteeni saatte kyselemällä blogistani)Nennahttp://nenuliini.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-33335550604126753452012-06-08T16:49:45.092+03:002012-06-08T16:49:45.092+03:00Parasta olisi:
Marinoitua kuhaa, parsaa ja
sitruu...Parasta olisi:<br /><br />Marinoitua kuhaa, parsaa ja<br />sitruunaverbenaa 6mk<br /><br />Poron ulkolettä ja katajanmarjaa 6 mk<br /><br />Mustaherukkateellä maustettua maitosuklaamoussea ja<br />raparperia 4 mk<br /><br />Toivottavasti onni suosii.. saan ulkomaalaisen vieraan perjantaina ja haluaisin viedä hönet tähän tapahtumaan.. liput vaan menevät yli pudjetin :/ jannika_6@hotmail.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-22966315552065603192012-06-08T13:11:11.776+03:002012-06-08T13:11:11.776+03:00Farngin possua, Smörin karitsaa ja Bistro O Matin ...Farngin possua, Smörin karitsaa ja Bistro O Matin mansikoita!katinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-89003096189373737062012-06-08T00:51:28.699+03:002012-06-08T00:51:28.699+03:00Alkupala Juuresta, sitä ihanaa possua Farangista j...Alkupala Juuresta, sitä ihanaa possua Farangista ja jälkkäri Smöristä.statistinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-91181126626013185902012-06-07T23:38:38.344+03:002012-06-07T23:38:38.344+03:00Mä olen osallistunut jo niin monen lippuskabaan, e...Mä olen osallistunut jo niin monen lippuskabaan, että pakko jostakin on napsahtaa liput!<br /><br />Mun combo: Juuri, Farang & Smör.Riikkahttps://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-20223719790112967172012-06-07T23:21:33.748+03:002012-06-07T23:21:33.748+03:00Juuri-Demo-smörJuuri-Demo-smörRiinahttps://www.blogger.com/profile/17772184647600054787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-82779536361400311712012-06-07T22:14:11.074+03:002012-06-07T22:14:11.074+03:00Paistettuja kampasimpukoita ja hasselpähkinävoita ...Paistettuja kampasimpukoita ja hasselpähkinävoita 5 mk<br /><br />Vasikanposkea ja kateenkorvaragout 6 mk<br /><br />Herukanlehtivanukasta, raparperia ja<br />mansikkasorbettia 4mk<br /><br />nam!Dinner4u2https://www.blogger.com/profile/16200658466340421593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-60771327931542627732012-06-07T21:22:46.278+03:002012-06-07T21:22:46.278+03:00Tässä minun menu:
Kylmäsavulohta ja tryffeliperuna...Tässä minun menu:<br />Kylmäsavulohta ja tryffeliperunapyreetä<br /><br />Punaviinirisottoa ja Iberico-porsaan Bavettea<br /><br />Herukanlehtivanukasta, rapaperia ja mansikkasorbettia.<br /><br />-Aino<br />vima-one@hotmail.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-34339709732402595652012-06-07T20:03:52.614+03:002012-06-07T20:03:52.614+03:00Vaikea valita :), mutta:
DEMO: Kylmäsavulohta ja ...Vaikea valita :), mutta:<br /><br />DEMO: Kylmäsavulohta ja tryffeliperunapyreetä<br /><br />SMÖR: Luomu karitsaa, varhaisperunaa ja jääyrttiä<br /><br />SMÖR: Herukanlehtivanukasta, raparperia ja<br />mansikkasorbettiaIitahttps://www.blogger.com/profile/14040457142243317209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-42815097030752620472012-06-07T17:37:44.517+03:002012-06-07T17:37:44.517+03:00Bistro O Mat: jättikatkarapuja
Farang: rapeaa poss...Bistro O Mat: jättikatkarapuja<br />Farang: rapeaa possua<br />Demo: maitosuklaamoussea ja raperperia<br /><br />(anna.heikkinen1@gmail.com)Annanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-76346306506486170242012-06-07T17:26:21.680+03:002012-06-07T17:26:21.680+03:00Menu voisi olla vaikka tällainen.
Carelia: endiivi...Menu voisi olla vaikka tällainen.<br />Carelia: endiivi Aura Gold-salaatti ja karamellisoitua saksanpähkinää<br />Smör: luomukaritsaa, varhaisperunaa ja jääyrttiä<br />C: kyytönmaitorahkaa marja-aronian keraAilahttps://www.blogger.com/profile/00820114631125467821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-8036338776940770572012-06-07T11:28:47.774+03:002012-06-07T11:28:47.774+03:00Demo-Carelia-FarangDemo-Carelia-FarangJukkaKnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-56697361160271377072012-06-07T10:40:08.230+03:002012-06-07T10:40:08.230+03:00Hankala valinta, mutta näihin päädyin: alkuruoaksi...Hankala valinta, mutta näihin päädyin: alkuruoaksi Bistro O Matin Gambas paris, pääruoaksi Farangin karamellipossua ja jälkiruoaksi Toscaninin tiramisu. <br /><br />Olen joka tapauksessa menossa paikalle torstai-iltana, joten liput olisivat kiva yllätys!Sinihttps://www.blogger.com/profile/11667640016454549792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-67508301465619540222012-06-07T10:26:29.013+03:002012-06-07T10:26:29.013+03:00Jonnan menu:
Farangin vihersimpukkaa
Carelian pa...Jonnan menu:<br /><br />Farangin vihersimpukkaa<br /><br />Carelian paistettuja kampasimpukoita ja hasselpähkinävoita<br /><br />Smörin herukanlehtivanukas, raparperia ja mansikkasorbettiaJonnanoreply@blogger.com