tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post7004268857537979865..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Hawksmoorin ankkarasvaiset perunatMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-75207596519924669582012-11-01T23:53:52.448+02:002012-11-01T23:53:52.448+02:00Vähän myöhässä mutta kuitenkin... keitettyjen peru...Vähän myöhässä mutta kuitenkin... keitettyjen perunoiden pinta kannattaa rikkoa ennen paistamista vetelemällä haarukalla pintaa pitkin.. Tulee paljon parempia kuin "ehjistä" :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-14232213237495163922012-02-05T12:40:48.871+02:002012-02-05T12:40:48.871+02:00Samoja kokemuksia tuntuu olevan. Huomasimme kyllä ...Samoja kokemuksia tuntuu olevan. Huomasimme kyllä että ankanrasva taas tömäköitti perunoiden pinnassa sen verran, että ne pysyivät taas hyvin koossa ja olivat iiiihanan rapeita.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-50822033149402666162012-02-03T00:00:14.559+02:002012-02-03T00:00:14.559+02:00Enemmän kai noilla polentajauhoilla on vaan se rap...Enemmän kai noilla polentajauhoilla on vaan se rapsakoittamisarvo ja menevät kätevästi sekaisin kun kattilaa ravistelee, mutta toi on mullakin välillä ongelmana, että saa keitettyä ne perunat sillai sopiviksi, että ravistelemalla ne vähän muhjautuu mutta eivät hajoa ihan kokonaan :)Agathanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-64886003119633282582012-02-02T21:14:37.371+02:002012-02-02T21:14:37.371+02:00Olipas kivaa kommentointia Agatha!
Isäni laittaa ...Olipas kivaa kommentointia Agatha!<br /><br />Isäni laittaa aina paistinperunoihin korppujauhoja paistamisen lopussa - uskon sillä olevan samanmoista efektiä kuin mainitsemillasi polentasuurimoilla, joskin sinun kommentissasi niillä on myös rikkomisarvo. <br /><br />Hawksmoorin perunaohjeessa itse asiassa kehotetaan rikkomaan perunoiden pinta ravisuttamalla uuniastiaa, mutta meillä potut olivat sen verran kypsiä että olisivat varmaan hajonneet moiseen.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-48419056175525313922012-02-02T13:30:27.863+02:002012-02-02T13:30:27.863+02:00Mä tykkään kanssa noista tolla tyylillä tehdyistä ...Mä tykkään kanssa noista tolla tyylillä tehdyistä perunoista, vaikka oonkin tehnyt tähän asti ihan vaan öljyllä. Täällä Englannissahan noita syödään jouluna ja muutenkin roast dinnerillä. <br /><br />Perunoihin saa muuten vielä lisää mukavaa rapsakkuutta Nigellan ohjeella kun keittämisen jälkeen heittää kattilaan vähän polentaa ja ravistelee sekaisin. Ravistelemalla perunoitten "kulmat" menee rikki ja niistä paistuu hyviä :)Agathanoreply@blogger.com