tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post7822946245286792705..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Minttuinen After Eight-kakkuMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-52635171350566576582010-12-05T12:01:08.397+02:002010-12-05T12:01:08.397+02:00Minusta tämä kakku on kiitolline myös Joulun aikaa...Minusta tämä kakku on kiitolline myös Joulun aikaan siitä syystä, että usein on jääkaappi ihan täynnä kaikkia herkkuja kinkkua, laatikoita ja juustoja myöden. Tämä kakku ei mataluudessaan vie paljon tilaa, mutta tuhtiudessaan siitä riittää isommallekin sakille.<br /><br />Oikein mukavaa Joulun odotusta teille Anonyymi ja terkkuja herkkujen päälle ymmärtävälle miehellesi ;). <br /><br />Merituuli Jukan tunnuksillaJukkahttps://www.blogger.com/profile/05907265701510546656noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-54102016507515391012010-12-05T05:59:27.090+02:002010-12-05T05:59:27.090+02:00Joo, laitoin minttua se oli mahtava idea!
Kakku ...Joo, laitoin minttua se oli mahtava idea! <br /><br />Kakku lepasi yon yli jaakaapissa, ja on nyt parempi, kun siita on tullut jamakampi. Uuneissahan on aina eroa, joten ehka meidan uunissa olisi saanut olla viela sen viisi lisaminuuttia. Keskusta oli nimittain taysin loysa, eika kakku leeikattaessa pysynyt kasassa. Mutta tosiaan jaakaapissa levon jalkeen sita ongelmaa ei enaa ole.<br />Ja kuten sanoin, maussahan ei tosiaan ole mitaa moittimista! Mies varsinkin rakastui.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-23127084593576773872010-12-04T18:08:05.068+02:002010-12-04T18:08:05.068+02:00Anonyymi tuhannet kiitokset arvokkaasta palauttees...Anonyymi tuhannet kiitokset arvokkaasta palautteestasi! Ja kiva että resepti oli inspiroinut sinut kokeilemaan asti. <br /><br />Kuorrutetta on tosiaan paljon, mutta siksi me juuri pidämme siitä. Ja paistoaika on makuasia (kuten aina ruuassa). Meillä menee paremminkin niin että mieluummin liian löysä kuin napakan kypsä. <br /><br />Kiva että maku- ja mieltymyseroista huolimatta kakku kuulostaa potentiaaliselta. Palaathan kertomaan mikäli kokeilet uudestaan! Minua kiinnostaa, laitoitko sekaan minttua ja jos niin mitä pidit?Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-48893746159350163012010-12-04T13:47:58.920+02:002010-12-04T13:47:58.920+02:00Tosiaan ihanan nakoinen kakku, mutta maku oli hiem...Tosiaan ihanan nakoinen kakku, mutta maku oli hieman pettymys! Suklaakuorrutetta oli minun makuun aivan liikaa, ja jotenkin kakusta tuli kuorrutekeon alla liian mossomainen. Ehka pidennan paistoaikaa (20 min) ensi kerralla ja puolitan kuorrutemaaran. Mutta tosiaan sen verran potentiaalisen hyvaa, etta pakko kokeilla toisenkin kerran!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-87206373999940018242010-12-02T19:11:03.891+02:002010-12-02T19:11:03.891+02:00Kuorrutetta voisi vaihtiehtoisesti tehdä joko vähe...Kuorrutetta voisi vaihtiehtoisesti tehdä joko vähemmän tai sitten antaa sen jähmettyä reilusti ettei olisi niin juoksevaa. Se täytyy vain kokeilla. Ekalla kerralla sain onnistumaan paremmin, mutta nyt en malttanut odottaa kuin vartin.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-70833677229623598472010-12-01T14:38:51.679+02:002010-12-01T14:38:51.679+02:00Ihana paakkelsi, kiitos kilpailureseptistä! Mulla ...Ihana paakkelsi, kiitos kilpailureseptistä! Mulla on vielä kasapäin äftereittejä jäljellä. Selvennätkö vielä tuota kuorrutteen tekemistä? Tai pikemminkin mitä tehdä erilailla jotta se ei valahda?<br /><br />Mahtava tuo periaate että laatusuklaa ja lakut eivät ole karkkia. Porvoon tuorelakut punaviinin kanssa on parhaita :)<br /><br />Jenni liemessäJennihttps://www.blogger.com/profile/15988178074711597187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-48496613275077684962010-12-01T10:39:40.540+02:002010-12-01T10:39:40.540+02:00tämä ON hyvää, mintulla tai ilman. Tykkäsin silti ...tämä ON hyvää, mintulla tai ilman. Tykkäsin silti kovasti tuosta minttu-lisästä, se toi kakkuun hiukan lisää After Eightin mintunraikkautta.<br /><br />Arleena: hyvältä näytti se sinunkin kilpailureseptisi.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-48601753340915923432010-12-01T10:33:50.611+02:002010-12-01T10:33:50.611+02:00Herkullista tai kakusta voisi sanoa taivaallisen h...Herkullista tai kakusta voisi sanoa taivaallisen hyvää - otaksun, vaikka en ole saanut maistaaarleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-89801098023436465412010-12-01T08:22:21.274+02:002010-12-01T08:22:21.274+02:00Voi kuolaus, tätä on niin pakko kokeilla... mutta ...Voi kuolaus, tätä on niin pakko kokeilla... mutta pitääkö tämmöinen lyödä viattoman blogilukijan naamaan heti aamukahdeksalta, kun töitäkin pitäisi tehdä? Nyt vaan vilkkuu silmissä aftereightit :)Emmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-56348223050472028932010-11-30T13:54:13.876+02:002010-11-30T13:54:13.876+02:00Mä tykkään tuollaisista periaatteesta! Ja mä en l...Mä tykkään tuollaisista periaatteesta! Ja mä en laske belgialaista suklaata ja lakuja ollenkaan karkeiksi.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-83573287436609958102010-11-30T11:30:45.385+02:002010-11-30T11:30:45.385+02:00Onko ihan pakko tehdä tuollaisia juttuja, kyselee ...Onko ihan pakko tehdä tuollaisia juttuja, kyselee eräs jolla kuola valuu suupielistä =P Tiedänpä nyt mitä on ohjelmassa viikonloppuna! Olen ollut jo kuukausia karkkilakossa, mutta kaikki mikä löytyy leivonnaisista tai jäätelöstä (esim Ben& Jerrys!) on sallittua, eikö oo ihan hyvä periaate =DAnskunoreply@blogger.com