tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post8106929178693641538..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Sesonkimuhennos nauriistaMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-35463204527515565022010-02-28T10:15:01.723+02:002010-02-28T10:15:01.723+02:00Anzku: kyllä sitä Suomesta ainakin on saanut, tai ...Anzku: kyllä sitä Suomesta ainakin on saanut, tai sitten tilaa netistä jos tarpeeksi kiinnostaa.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-25574363853641972462010-02-27T18:10:38.886+02:002010-02-27T18:10:38.886+02:00Oi, kiitos vinkistä! Kirjaston valikoimassa ei tuo...Oi, kiitos vinkistä! Kirjaston valikoimassa ei tuota kirjaa täällä ollu, pitää laittaa korvan taakse jos joskus kirjakaupasta vaikka sattuis! :)Anzkuhttps://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-35948343816968192082010-02-27T14:47:51.162+02:002010-02-27T14:47:51.162+02:00Giorgio Locatelli, piti sanomani :)Giorgio Locatelli, piti sanomani :)Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-23148247806173662682010-02-26T21:40:02.024+02:002010-02-26T21:40:02.024+02:00Anzku: hauskaa että kirja löytyi!
Italia-buumiin ...Anzku: hauskaa että kirja löytyi!<br /><br />Italia-buumiin suosittelen ehdottomasti Girgio Locatellin Made in Italy-kirjaa. siinä on paitsi hienoja reseptejä, myös juttua raaka-aineista ja niiden käytöstä sekä ruokaisia tarinoita miehen lapsuus- ja nuoruusvuosista Italiassa.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-64040505945838411902010-02-26T21:25:08.235+02:002010-02-26T21:25:08.235+02:00Mulla on nyt lainassa kans kirjastosta tuo Lauran ...Mulla on nyt lainassa kans kirjastosta tuo Lauran keittokirja. Tosin annoin sen serkulle ekaks luettavaks, miulla kun on nyt tuo itali-buumi päällä niin lueskelen Jamie Oliveria ja Hullua kokkia! :)Anzkuhttps://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-498212321063852062010-02-26T17:33:32.888+02:002010-02-26T17:33:32.888+02:00suosittelen. varsinkin jos saatuvilla on noita kas...suosittelen. varsinkin jos saatuvilla on noita kaskinauriita. sä syöt muutenkin niin uskomattoman eksoottisia juttuja, että luulis nyt yhden nauriin menevän :). ehkä makumuistoa voi korjata?Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-91889375570020540672010-02-26T10:51:29.658+02:002010-02-26T10:51:29.658+02:00Pitäisiköhän tällaista kokeilla.Aika lähellä oleva...Pitäisiköhän tällaista kokeilla.Aika lähellä olevassa hevi-marketissa on monenlaisia/värisiä nauriita ja lanttuja, mutta mulla on jonkinlainen lapsuudesta saatu kammo niitä kohtaan.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com