tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post8331364548881634836..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Kelmutettu muna eli uppomuna helpostiMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-49322073142349178622018-05-01T17:38:25.331+03:002018-05-01T17:38:25.331+03:00Kiva kuulla että onnistuivat ja maistuivat teille!...Kiva kuulla että onnistuivat ja maistuivat teille! Oltiin muuten juuri pari kuukautta sitten syömässä tuolla jutussa mainitussa Arzakissa :). Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-58613994972509615742018-05-01T10:10:00.149+03:002018-05-01T10:10:00.149+03:00Tosi hyviä kiitos ohjeesta!Tosi hyviä kiitos ohjeesta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-17608037628067058432013-05-04T09:25:13.848+03:002013-05-04T09:25:13.848+03:00Minustakin nämä ovat söpön muotoisia. Minkä kanssa...Minustakin nämä ovat söpön muotoisia. Minkä kanssa Anna sinä munasi syöt?Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-4292982631788962082013-05-03T14:51:35.612+03:002013-05-03T14:51:35.612+03:00Sen jälkeen kun Ankerias tämän ohjeen postasi en o...Sen jälkeen kun Ankerias tämän ohjeen postasi en ole muita uppiksia tehnyt. Ennen sai aina jänskättää onnistuuko, yleensä ei, tällä ohjeella olen onnistunut aina ja kaupan päälle tulee vielä tosi söpöt munat. Annahttps://www.blogger.com/profile/12424181484072518284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-89545332862560856222013-05-03T12:55:14.324+03:002013-05-03T12:55:14.324+03:00Minna: Hyvää tietää kokemuksesi myötä ettei kaipaa...Minna: Hyvää tietää kokemuksesi myötä ettei kaipaa voitelua. Nyt kun mietin tuota makuasiaa, taisin laittaakin kelmuun rypsiöljyä. Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-19713452024193143642013-05-03T12:23:18.958+03:002013-05-03T12:23:18.958+03:00Meilläkään ei ole uskallettu vanhanaikaisia tehdä ...Meilläkään ei ole uskallettu vanhanaikaisia tehdä näitä tosin jo muutamaan kertaan. Viimeksi unohdin öljytä ja eivät tarttuneet kiinni. Oliiviöljystä tuli muutenkin mielestäni makua muniin eli parempaa ilman.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08135873459156915322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-8679379094701329022013-05-02T20:40:03.501+03:002013-05-02T20:40:03.501+03:00Nyt tulee tunnustus: en ole ikinä tehnyt niitä &qu...Nyt tulee tunnustus: en ole ikinä tehnyt niitä "vanhanaikaisia". Mutta kyllä sekin päivä vielä koittaa!<br />Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-51267776587824703172013-05-02T20:26:46.835+03:002013-05-02T20:26:46.835+03:00en ole höyryttänyt, se tuli vaan mieleen tosta ong...en ole höyryttänyt, se tuli vaan mieleen tosta ongelmasta.. yleensä aina teen niitä vanhan aikasia ilman muovejaaleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-2977521952814756852013-05-02T20:23:33.858+03:002013-05-02T20:23:33.858+03:00betoni ja aleksi: riippunee munan koosta miten kau...betoni ja aleksi: riippunee munan koosta miten kauan tulee höyryttää. Meillä keltuaiset kyllä valui vielä. <br /><br />Totta nuo ylijäämäkeltsit. Minä pistin pienien munien lisäksi ylijäämävalkuaista sekaan. <br /><br />Ai aleksi sä siis höyrytät etkä upota veteen? Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-6470449238735525752013-05-02T20:05:02.372+03:002013-05-02T20:05:02.372+03:00nii joo ja hyvähän tässä on myös että voi keittää ...nii joo ja hyvähän tässä on myös että voi keittää pelkät ylijääneet keltsitaleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-41753930040704403992013-05-02T20:04:08.629+03:002013-05-02T20:04:08.629+03:00mä olen tehnyt samallaisia mutta ilman naruja ja ö...mä olen tehnyt samallaisia mutta ilman naruja ja öljyämisiä, eihän keitetty muna kelmuun jää kiinni ja kelmusta tulee se naru kun sen rullaa.. keittoaika kuulostaa kyllä tosi pitkältä, nuo kun höyryttää niin voi pitää tasan 4.20, ei vesi viilene :)aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-51331243608328721462013-05-02T13:35:51.808+03:002013-05-02T13:35:51.808+03:00Mä olen noita tehnyt jokunen vuosi sitten, tosin l...Mä olen noita tehnyt jokunen vuosi sitten, tosin lyhyemmällä eli 3,5minuutin keittoajalla niin keltuainenkin jäi sopivan löysäksi. Itse valmistustavan bongasin George Mehiganilta Masterchefistä aikoinaan.Betonihttps://www.blogger.com/profile/09896532431402656743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-66847908283599169662013-05-01T17:49:34.010+03:002013-05-01T17:49:34.010+03:00Tiina olen samaa mieltä kanssasi. Olen tosi iloine...Tiina olen samaa mieltä kanssasi. Olen tosi iloinen että Ankerias testasi nämä ja kuulutti ilmoille :)<br />Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-17641958817076820592013-05-01T10:35:44.105+03:002013-05-01T10:35:44.105+03:00Aijjai, nerokkaan oloinen ruokalaji; kokeiluun men...Aijjai, nerokkaan oloinen ruokalaji; kokeiluun menee!Tiina https://www.blogger.com/profile/01171694724577806926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-57778149465738037322013-05-01T09:21:24.468+03:002013-05-01T09:21:24.468+03:00Teillä on tainnut jäädä valkuainenkin hiukan löysä...Teillä on tainnut jäädä valkuainenkin hiukan löysäksi vielä? Pääasia jos / kun maistuu!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-2433538149702063272013-04-30T20:52:00.097+03:002013-04-30T20:52:00.097+03:00no kyllähän meilläkin muka noin tehtiin niitä uppo...no kyllähän meilläkin muka noin tehtiin niitä uppomunia mutta ei niistä kyllä NOIN nättejä tullut :-)<br /><br />http://www.andalusianauringossa.com/2013/02/eggs-benedict-ilman-benedictia.htmlAndalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-9680055824850073102013-04-30T16:45:24.978+03:002013-04-30T16:45:24.978+03:00Anonyymi: Ihan loistava täsmennys anonyymi, kiitos...Anonyymi: Ihan loistava täsmennys anonyymi, kiitos! Tekovaiheesta oli tosiaan jäänyt kirjaamatta, että kelmu pitää voidella. Tämä estää munaa tarttumasta kelmuun. Lisäsin sen nyt reseptiin. <br /><br />Jael: Minustakin se on kaunis. Totta - munapesä. Keltuainen jää ihanan valuvaksi kuten uppomunassa pitääkin. Hauskaa vappua sinulle ja Bambille!<br /><br /> Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-69272649885914695622013-04-30T12:49:15.396+03:002013-04-30T12:49:15.396+03:00Noista tuli kyllä hurjan nätin näköisiä:) Munapesä...Noista tuli kyllä hurjan nätin näköisiä:) Munapesät;D<br />Ja hauskaa Vappua teidän porukalle!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-60192296461528964492013-04-30T11:03:03.574+03:002013-04-30T11:03:03.574+03:00Reseptissä mainittiin oliiviöljy. Mitä sillä oli t...Reseptissä mainittiin oliiviöljy. Mitä sillä oli tarkoitus tehdä?Anonymousnoreply@blogger.com