tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post8860051004335480485..comments2024-03-14T07:42:09.123+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Sydän pullollaanMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-41106556714167501572013-11-03T20:34:44.041+02:002013-11-03T20:34:44.041+02:00Minna: Se on varmasti aivan ihanaa! Minusta sydän ...Minna: Se on varmasti aivan ihanaa! Minusta sydän on sisäelimistä helpoin. <br /><br />Ulla 5 munuaisreseptiä löytyy, sian ja lampaankin munuaisille. Yksinkertaisimmillaan: Puolita munuainen, irrottele ylimääräisyydet ja paloittele. Pese ja kuivaa hyvin, kieritä maustetuissa jauhoissa. Viipaloi sipulit ja laita ne lihojen kanssa pannulle. Peitä vedellä, kiehauta ja anna kuplia 1-1½ tuntia kunnes ovat pehmeitä. Tarjoa perunamuussin kanssa. Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-71861976796302642272013-11-02T14:29:14.320+02:002013-11-02T14:29:14.320+02:00Upeeta! Nam. Olisiko kirjassa mitään hyvää munuais...Upeeta! Nam. Olisiko kirjassa mitään hyvää munuaisohjetta? Minulla on hirven munuaiset, mutta ei reseptiä...ullahttps://www.blogger.com/profile/10159388089757096663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-89077124455886642322013-11-01T19:25:27.747+02:002013-11-01T19:25:27.747+02:00Ruotsissa rakastuin savustettuun poron sydämeen, m...Ruotsissa rakastuin savustettuun poron sydämeen, mutta ohje kuulostaa myös ihanalta!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08135873459156915322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-41581466185121870042013-10-31T20:34:21.220+02:002013-10-31T20:34:21.220+02:00Suosittelen lämpimästi! Näemmekö me huomenna?Suosittelen lämpimästi! Näemmekö me huomenna?Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-20297218703742462712013-10-31T11:58:35.416+02:002013-10-31T11:58:35.416+02:00Vau! Tuota pitää joskus koittaa.Vau! Tuota pitää joskus koittaa.Jokihaka Kokkaahttps://www.blogger.com/profile/17141096288138615640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-33096702511129559462013-10-31T08:37:37.308+02:002013-10-31T08:37:37.308+02:00Joo, mieti vaan! Tykkäshän se teidänkin tyyö niist...Joo, mieti vaan! Tykkäshän se teidänkin tyyö niistä sydämistä ainakin grillattuna!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-88443115103509486752013-10-31T07:26:01.430+02:002013-10-31T07:26:01.430+02:00Mietin teitä hieman liian myöhässä muutamien viikk...Mietin teitä hieman liian myöhässä muutamien viikkojen takaisena perkausajankohtana. Kevään setin lähestyessä lupaan miettiä teitä etukäteen. ;-)Akvishttps://www.blogger.com/profile/05146102823776301377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-27742808460733020302013-10-30T20:26:39.863+02:002013-10-30T20:26:39.863+02:00Tseffi: Korvia on laitettu pääruokaan, kirjaimelli...Tseffi: Korvia on laitettu pääruokaan, kirjaimellisesti. Antoivat toukkavaikutelman :). Sinä varmaan osaatkin antaa vinkkejä miten korvat tulisi valmistaa. http://sillasipuli.blogspot.fi/2010/11/projekti-sianpaasta-michelin-tahti.html<br /><br />Juu, kielet uppoaa helposti myös niille joille sisäelimet ei mene. <br /><br />Äläkä kiusaa noilla riistavinkeillä ;).<br /><br />Milma: Rohkaistu ihmeessä. Broilerin sydämistä on helppo aloittaa vaikka soijamarinoiden.<br /><br />Hiidenuhma: Ompa hieno kuulla että meistä on ollut vinkiksi. Et varmasti pety! Hakemisto on myös raaka-aineittain jaoteltu, mistä pidän kovasti! Tilasitko samalla muuta? <br /><br /><br /><br /><br />Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-18005913451144493742013-10-30T14:39:12.255+02:002013-10-30T14:39:12.255+02:00Minä olen Mlman tapaan kissalleni sydäntä syöttäny...Minä olen Mlman tapaan kissalleni sydäntä syöttänyt. Koska kissaa ei meillä enää ole, pitäisi varmaankin kokeilla itse ;)<br /><br />Kiitos mielenkiintoisesta kirjavinkistä. Tilasin sen heti ja nyt jään odottelemaan sitä innolla. Minua on aina kiinnostanut perinteinen kokkaaminen, joten innostuin oitis tuosta unohtuneitten taitojen kokkailukirjasta. Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-68368758905354816752013-10-30T13:26:26.394+02:002013-10-30T13:26:26.394+02:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Milmahttps://www.blogger.com/profile/00527320418063356173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-7119766098877379692013-10-30T13:24:47.714+02:002013-10-30T13:24:47.714+02:00Huiiii !!! :D Mä syötän mun kissoille sydäntä ja s...Huiiii !!! :D Mä syötän mun kissoille sydäntä ja sitä saa pilkkoa niille harvasen päivä mutta jotenkin sen syöminen tuntuisi hurjalta. Mietin sitä kyllä lähes aina sydäntä käsitellessäni mutta vieläpä en ole itselle kokannut. <br /><br />Hyvältähän tää resepti kuulostaa, ehkä mä rohkaistun :)Milmahttps://www.blogger.com/profile/00527320418063356173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-77125075847684578412013-10-30T10:38:57.330+02:002013-10-30T10:38:57.330+02:00Kieli,munuainen ja maksa on kunnon herkkua. Jos vä...Kieli,munuainen ja maksa on kunnon herkkua. Jos vähän erkaannutaan aiheesta,mutta pysytään halvoissa ruhonosissa niin siankorvat on tosi hyviä. Teilläkin näyttää olevan perhe joka rohkeesti väh.maistaa kaikkea. Suosittelen siankorvaa ellette oo jo niillä herkutellu. :) .... Myös savustettu hirvensydän tekee aikas onnelliseksiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-22909136332697044632013-10-30T09:36:35.661+02:002013-10-30T09:36:35.661+02:00Minulle maksa ja munuaiset ovat vielä vaikeita, mu...Minulle maksa ja munuaiset ovat vielä vaikeita, mutta opettelen. Mahalaukku on ravintolassa syötynä ollut tooosi herkkua! Kotitekoisena sydän on uponnut aina. Meidän tytön lempparia ovat broiskun sydämet, joita toisinaan ostamme Hakaniemen Hallista. Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-12180038013852927242013-10-30T09:09:45.594+02:002013-10-30T09:09:45.594+02:00sisäelimet ovat suurta herkkkua, mutta sydäntä ei ...sisäelimet ovat suurta herkkkua, mutta sydäntä ei ole kyllä koskaan tullut tehtyä! wau!Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.com