tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post1533753587229450460..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Lauantain (nautiskelu)menu IIIMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-1073736748463843742008-06-09T19:16:00.000+03:002008-06-09T19:16:00.000+03:00Oi, mitä herkkuja!:P Tuore tonnikala olisi ihanaa,...Oi, mitä herkkuja!:P Tuore tonnikala olisi ihanaa, mutta täältä sitä harvoin saa ja on vähän turhan kallista.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-11789991658723444642008-06-09T13:36:00.000+03:002008-06-09T13:36:00.000+03:00kiva että tykkäät susa :). nyt on poikkeuksellises...kiva että tykkäät susa :). nyt on poikkeuksellisesti oltu monena viikonloppuna kotona, joten on päästy tekemään ruokaa ihan ajan kanssa. <BR/><BR/>kuiva tonnikala on kyllä auttamattomasti liian kauan kypsennetty. koitappa tehdä itse niin tiedät miten hyvää se oikeasti valmistettuna on!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-39716049907166857372008-06-09T09:29:00.000+03:002008-06-09T09:29:00.000+03:00Ma tykkaan tosi paljon paistetusta mozzarellasta, ...Ma tykkaan tosi paljon paistetusta mozzarellasta, mutta en ole koskaan kokeillut...<BR/>Tonnikalaa olen maistananut pari kertaa tuoreena ja se on ollut tosi kuivaa.<BR/>Marjajutut nayttavat ihanilta.<BR/>Tykkaan tasta teidan lauantai-perinteesta :)Susahttps://www.blogger.com/profile/10520790902987576109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-83450359482250661982008-06-08T11:50:00.000+03:002008-06-08T11:50:00.000+03:00oliivia: ei ne tonnikalat pakkasesta ostaessa kama...oliivia: ei ne tonnikalat pakkasesta ostaessa kamalan kalliita ole, noin 13 e/kilo. ostettiin tällä kertaa tiskiltä, mutta vakuumiin nekin oli pakattu. nämä maksoivat 20/kilo. ja ainakin kalatiskillä vakuuttivat ettei Suomesta pakastamatonta tonnikalaa saakaan. tonnikalassa on niin tuhti, erilainen maku, että melkein kolmen ruokalajin yhteydessä noin 120g per ruokailija riittää.<BR/><BR/>rossana: kiitos!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-63370820349433315782008-06-08T11:33:00.000+03:002008-06-08T11:33:00.000+03:00Köh tartaletteja ei jää luonnollisesti:D Kaunis ko...Köh tartaletteja ei jää luonnollisesti:D Kaunis kontrasti teillä tuon turkoosin ja vadelman kanssa!Merjahttps://www.blogger.com/profile/05296720253547461303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-72023532651145831022008-06-08T10:06:00.000+03:002008-06-08T10:06:00.000+03:00On tosiaan kauniita nuo kirsikkatomaatit! Tonnikal...On tosiaan kauniita nuo kirsikkatomaatit! <BR/>Tonnikalaohje kuulostaa myös herkulta, tuore tonnikala on meille vielä täysin kokeilematon herkkupala. Voin vaan kuvitella miten hyvää se on oikein laitettuna... Ehkä hintansa vuoksi en ole uskaltautunut kokeilemaan, ekat pihvit kuitenkin onnistuu kuivattamaan ;)oliiviahttps://www.blogger.com/profile/07151823049861815530noreply@blogger.com