tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post1761255372544411768..comments2024-03-14T07:42:09.123+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Tofua paistinpannulla, kahdella eri tavallaMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-55576411610656485502009-03-30T16:49:00.000+03:002009-03-30T16:49:00.000+03:00me-astray: kumpaakokeilit vaiko molempia? kiva jok...me-astray: kumpaakokeilit vaiko molempia? kiva joka tapauksessa että maistui! ja todella mukavaa että palasit siitä kertomaan.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-2428113676606759182009-03-28T14:01:00.000+02:002009-03-28T14:01:00.000+02:00Kiitos reseptistä! Tästä tuli kyllä aivan käsittäm...Kiitos reseptistä! Tästä tuli kyllä aivan käsittämättömän hyvän makuista. Yleensä kun tuntuu, että kaikki omat kokkaukset maistuu samankaltaiselta. Tätä tulee tehtyä varmasti pian uudestaan.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-87314170755396268862008-12-07T21:10:00.000+02:002008-12-07T21:10:00.000+02:00Insanity_: ei ne kaupan tofut uppoa meillekään :(....Insanity_: ei ne kaupan tofut uppoa meillekään :(. harvoissa asioissa ronklaamme mutta tässä kyllä. <BR/><BR/>kokeilin tuota samaa päällistä jättikatkisten kanssa, mutta täytyy sanoa että yllätyksekseni tofun kanssa maistui paremmin. nam!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-5785169667275468112008-12-07T19:52:00.000+02:002008-12-07T19:52:00.000+02:00Nam!Tofu on hyvää, ja tämä ruoka näyttääkin kyllä ...Nam!<BR/>Tofu on hyvää, ja tämä ruoka näyttääkin kyllä todella herkulta.<BR/>Appelsiini kuulostaa jännältä tofuun yhdistettynä, mutta uskoisin sen kyllä sopivan yksiin ihan hyvin. :P<BR/>Voi kumpa voisikin tilata vaikkapa netin kautta tuota hyvää tofua.. Kaupan valmiit kumitofut kun ei oikein uppoa.Pahalapsihttps://www.blogger.com/profile/06968725036854424220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-84046545918112405322008-11-27T17:53:00.000+02:002008-11-27T17:53:00.000+02:00anis: kiva kun jätit kommenttia. ilahduttaa kovast...anis: kiva kun jätit kommenttia. ilahduttaa kovasti!<BR/><BR/>Tahoe on kyllä huippuhalpaa. Kurpitsamoskan Mari kyllä vinkkasi, että silloin lienee ongelmia tuon ekologisuuden kanssa, mutta tästä en tiedä enempiä. <BR/><BR/>tofua voi siis pakastaa. olemme itse pakastaneet sitä puolitettuna, siis 250 gramman annoksina. tofu imee itseensä vielä paremmin mausteita pakastuksen jälkeen. <BR/><BR/>onnea tofunmetsästykseen! suosittelen samalla vilkuilemaan ympärilleen etnisissä. mausteet ja monet muut ainekset ovat tavan kauppoja edullisempia.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-17313075336733031292008-11-27T16:49:00.000+02:002008-11-27T16:49:00.000+02:00Hei, jätämpä minäkin muutaman sanaisen tänne kiitt...Hei, jätämpä minäkin muutaman sanaisen tänne kiittämällä hyvästä tofuvinkistä. Lauantaina olisi reissu Helsinkiin niin voisinkin siiheksi ottaa selvää voiko tofua esim. pakastaa. Kuulostaa kyllä julmalle että tavan kaupoissa myytävä tofu on niin paljon kalliimpaa, ja vielä jää maussa kakkoseksi halvemmalle :i<BR/><BR/>Täytyykin ruveta pitämään silmät ja korvat auki tofu- ym.reseptien suhteen joulupöytää ajatellen..anishttps://www.blogger.com/profile/00364290251875347448noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-74725618701155794902008-11-23T16:49:00.000+02:002008-11-23T16:49:00.000+02:00Oi, teillä on ihanat kirjat hyllyssä, molemmista o...Oi, teillä on ihanat kirjat hyllyssä, molemmista olen haaveillut! Mä en ole Veeraa telkkarissa nähnytkään, katson myös kovin vähänlaisesti telkkaria. Mutta jos katson, niin Nigella ja Tina ovat kärkeä tv-kokeista. Tosin vaihtelu on poikaa, viihdyn myös miespuolisten kokkien kokkailujen ääressä. En tosin kaikkien. Jos painopiste on kokonaisena grillattavissa sioissa, riistassa tai itse kalastetuissa simpukoissa voi jäädä kiinnostukseni hiukan ohkaiseksi :-D<BR/><BR/>Keittokirjoista ei ole nyt yhtään tiettyä hottia, mutta selailen monia omistamiani. Samoin lehtiä. Ja blogeja ja nettiä ylipäänsä. Eniten olen lähikuukausina tehnyt ruokaa omasta Monkeystani, mikä naurattaa minua aina ;-)<BR/><BR/>Ettekä te ole taviksia nähneetkään, härreguud, kaikenlaisine menuinenne ja kattauksinenne ja koko raaka-ainekirjon perusteella! Enpä tiedä, kuinka monessa lapsiperheessä kokataan noin kunnianhimoisesti rakastavasti paneutuen. Vau.Meri, Helsinkihttps://www.blogger.com/profile/09487136520579431658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-38019467136031221532008-11-22T12:27:00.000+02:002008-11-22T12:27:00.000+02:00siis toi Vivi-Ann Sjögrenin kirja Vivi-Annin keitt...siis toi Vivi-Ann Sjögrenin kirja Vivi-Annin keittiössä. oli ehkä hiukan epäselvä lause tuossa yllä.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-49078339692114753152008-11-22T12:25:00.000+02:002008-11-22T12:25:00.000+02:00kiitos Muuli kehuiluista. täytyy kyllä sanoa että ...kiitos Muuli kehuiluista. täytyy kyllä sanoa että koemme itsemme aika taviksiksi täällä blogimaailmassa. olen myös itse ajatellut, että viritelmämme ovat melkoista sillisalaattia (siis äärestä laitaan), mutta mitäs tuosta. se on meidän keittiötämme se!<BR/><BR/>suosikkikeittokirja tällä hetkellä on Ruokamaailma (varsinkin Pastapään kohdalla), mutta se vaihtelee. Blogimaailma on minulle tällä hetkellä innoittavin lähde, myös sinun blogisi ;) ja Vivi-Annin Keittiössä. <BR/><BR/>tv-kokeista mieluisin on tietysti Veera ;). Henri Alenkin on ihku. me emme vaan katso telkkaria, joten olemme tämän hetken kuvioista aika pihalla. <BR/><BR/>mitkäs sun vastaavat lempparit on?Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-37439164281174702008-11-22T09:11:00.000+02:002008-11-22T09:11:00.000+02:00Hehehhe... Niin, ei sitä itse tule niin ajatelleek...Hehehhe... Niin, ei sitä itse tule niin ajatelleeksi, mutta ehkä se on totta, että perinteet saavat hiukan kyytiä... Mutta aika vähän, eiks perunakin ole niinkuin juures? :-D Ja tempe lihaa!<BR/><BR/>Eilen tein helkkarin helkkarin helkkarin hyvää makaronilaatikkoa ilman makaronia, oli Lihansyöjästä parempaa kuin makaronilaatikko tavan versiona. Että kokeileminen kannattaa, vaikka välillä tulee epäusko kesken kokkailun :-D<BR/><BR/>Mutta niin on teilläkin mielenkiintoiset menut aina, en tiedä, mistä aina keksittekin kokeilla niin hienoja ja erikoisia virityksiä. :-) Mikä on teidän suokkikeittokirja? Ja kuka tv-kokki?Meri, Helsinkihttps://www.blogger.com/profile/09487136520579431658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-45734117620235320082008-11-21T17:32:00.000+02:002008-11-21T17:32:00.000+02:00sun keittiössä kyllä kaikki menee uusiks, jopa lih...sun keittiössä kyllä kaikki menee uusiks, jopa lihaperunasoselåda - ja hyvä niin! <BR/><BR/>ekonomisuus on kyllä tervetullutta, varsinkin kun kokkailee välillä tuollaisia strutseja ja muita. pysyy talous ikäänkuin tasapainossa.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-7989019223480440952008-11-21T17:23:00.000+02:002008-11-21T17:23:00.000+02:00Minä olen tehnyt aplaritofua jo monesti ja tavan t...Minä olen tehnyt aplaritofua jo monesti ja tavan toufua tietysti! Tällä hetkellä teen yleisimmin uunissa tofu"pihvit" ja tempestä sitä murenaa. Kylä toimii, esim. "liha""peruna"soselaatikossa eli soseutettujen juuresten seassa :-D<BR/><BR/>IHANAA kun Tahoe on niin ekonomista.Meri, Helsinkihttps://www.blogger.com/profile/09487136520579431658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-78677801583726194502008-11-19T17:02:00.000+02:002008-11-19T17:02:00.000+02:00sanna: kiitos! jees, ainakin ViiVoanissa tuote mak...sanna: kiitos! jees, ainakin ViiVoanissa tuote maksaa tuon verran. kerrankin tuote joka on omaan makuun parempaa kuin vastaava kalliimpi ;) monesti menee toisin päin, valitettavasti.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-22058637222974983782008-11-19T16:20:00.000+02:002008-11-19T16:20:00.000+02:00Minulla myöskin roikkuu tuo appelsiini-seesaminsie...Minulla myöskin roikkuu tuo appelsiini-seesaminsiementofu kokeilulistalla. Herkullisen näköistä tämä teidänkin versio! Itse en olekaan tuota Tahoe-tofua kokeillut, mutta siis mitähäh, onko se tosiaan noin edullista? Mulle tulikin piakkoin lähtö etniseen kauppaan, tuohan on ihan törkyhalpaa verrattuna normikaupan versioon :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-62136738593379629612008-11-19T12:37:00.000+02:002008-11-19T12:37:00.000+02:00masu: kiva että innostuit! maistele ihmeessä tämän...masu: kiva että innostuit! maistele ihmeessä tämän tofun kanssa sitten päärynää, me tykkäsimme yhdistelmästä hurjasti!<BR/><BR/>huomasin muuten ihan alkuperäiseen reseptiin mentäessä (Martha Stewartin sivuille, Love like a vegan-blogin linkittämänä) että tämä seos oli tehty alunperin kuorruttamaan jättikatkarapuja - ei varmasti pöllömpää sekään!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-69344326912976540252008-11-19T10:24:00.000+02:002008-11-19T10:24:00.000+02:00Onpa kaunis annos tuosta appelsiini-seesaminsiemen...Onpa kaunis annos tuosta appelsiini-seesaminsiementofusta!<BR/>En ole koskaan käyttänyt tofua - eikä ole kyllä ollut aiemmin mitään mielitekoakaan siihen suuntaan, mutta tuo näytti kyllä niiiiin hyvältä että pakkohan sitä on piakkoin kokeilla! <BR/><BR/>Me asumme tosin Jyväskylässä, joten ei ole hajuakaan millaiset valikoimat täältä löytyy. Nyt siis vain kyselemään ja etsiskelemään, kiitos vain ideasta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-32889146987341755922008-11-19T09:31:00.000+02:002008-11-19T09:31:00.000+02:00Petra: kannattaa kyllä kokeilla! Lettupannulaiset ...Petra: kannattaa kyllä kokeilla! Lettupannulaiset tekevät muistaakseni "tavallisen" kaupan tofusta, joten kannattaa sitäkin kokeilla. ei tiedä osuisiko omaan makuhermoon. tuo Tahoe on vaan parempaa meidän mielestä ja hurjan halpaakin -> 1,50e/500g. <BR/><BR/>voisi mennä kyllä kanapalojenkin kera tämä kuorrute, ensin varmaan tarvitsisi kieritellä kanat vehnäjauhoissa että kananmunaseos tarttuu.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-54736987069163950832008-11-19T08:21:00.000+02:002008-11-19T08:21:00.000+02:00Meillä tuo appelsiini-seesaminsiementofu on myöski...Meillä tuo appelsiini-seesaminsiementofu on myöskin ollut kokeilulistalla. Näytti niin herkulliselta jo Lettupannussa ja teidän viritys ei jää kakkoseksi. :) Ollaan vaan odoteltu että päädyttäisiin oikean tofun apajille, mutta jotenkin se Hakaniemessä pysähtyminen jää kun aina on kiire joko keskustaan tai kotiin... Pitää yrittää tsempata, jos mekin sitten pääsisimme kunnolla tofun makuun :)Anonymousnoreply@blogger.com