tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post1861283777377151934..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Maa-artisokka muikunmädillä ja tillimuruillaMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-29831328819885352382010-12-28T15:49:47.382+02:002010-12-28T15:49:47.382+02:00Eiköstä vaan ollutkin hyvä numero?
Eipä tuohon ak...Eiköstä vaan ollutkin hyvä numero?<br /><br />Eipä tuohon aktiivista aikaa niin paljon mennyt. Tillimuru oli helppo tehdä - pakastuminen vei hetken aikaa, ½ tuntia tai tunnin ehkä. Mutta senhän voi tehdä valmiiksi pakkaseen vaikka edellisenä päivänä. Maa-artisokat lilluivat puoli tuntia, jonka aikana ehti hyvinkin maustaa ranskankerman ja paahtaa tillimurut.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-69418703962706907152010-12-27T22:33:58.112+02:002010-12-27T22:33:58.112+02:00Luin juuri Option kannesta kanteen ja kuolasin ään...Luin juuri Option kannesta kanteen ja kuolasin ääneen tätä annosta. Kauan kesti suurinpiirtein valmistaa koko komeus joskin ilman majoneesia?<br /><br />Jenni liemessäJennihttps://www.blogger.com/profile/15988178074711597187noreply@blogger.com