tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post1955880834967945658..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: ParmesaaniperunaletutMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-78217685483889519192009-04-23T19:35:00.000+03:002009-04-23T19:35:00.000+03:00alfie:kiitos!alfie:kiitos!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-9944461294613957352009-04-23T18:32:00.000+03:002009-04-23T18:32:00.000+03:00kiva blogi tämäkiva blogi tämäAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-72410520377380755272009-04-22T08:48:00.000+03:002009-04-22T08:48:00.000+03:00Elina: kommentit ovat erittäin suotavia :)!
tämä...Elina: kommentit ovat erittäin suotavia :)! <br /><br />tämähän oli tosi hyvä vinkki perunamuussin tuhoamiseen, tai paremminkin perunalettujen variointiin, tai kummin vaan! sipuli, pekoni ja juustolisä - oi nam!<br /><br />itse olemme käyttäneet "ylijäämämuussit" <A HREF="http://sillasipuli.blogspot.com/2008/10/juustoinen-peruna-juuressosekeitto.html" REL="nofollow">tähän keittoon</A> . nam sillekin!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-58405098395009767682009-04-21T23:05:00.000+03:002009-04-21T23:05:00.000+03:00Hei, bloginne innokkaana lukijana on pakko komment...Hei, bloginne innokkaana lukijana on pakko kommentoida. Nuo perunalettuset kun kuuluvat erilaisilla variaatioilla ihan lempiruokiini. Ja meillä syödään niitä aina, kun perunamuusia jää yli eli aina, koska sitä tehdään aina sen verran reilusti, että varmasti saadaan perunapullia. Joukkoon rikotaan pari kananmunaa, ripotellaan vähän vehnäjauhoja ja maustamattomiin ripaus sokeria, mutta toki niitä ajoittain tuunataan sipulilla, pekonilla, juustolla ja vaikka millä mieleen tulee. Lämmöllä suosittelen, helppoa ja hyvää. /ElinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-21585264870199225402009-04-21T18:34:00.000+03:002009-04-21T18:34:00.000+03:00Patalintu: minusta ohjeistuksenmukainen parmesaani...Patalintu: minusta ohjeistuksenmukainen parmesaanimäärä oli uskomattoman pieni...liikaa tuskin voi laittaa :)<br /><br />Yaelian: parsat on kyllä namia! <br /><br />Minusta hauskinta tuossa tytön makuaistissa on se, että hän todella tunnistaa parmesaanin ruuan seasta. Venetsiasta lähteissä laitoin poikkeuksellisesti loput parmesaanista leivän päälle ja hän huudahti iloissaan - "taanetaani". se oli eka kerta kun sitä leivälle laitoimme, joten asia ei ollut arvattavissa. pastaa syödessäpääpointti tuntuu monesti olevan parmesaaniraasteen ripottelu tai raastaminen...:DMerituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-9594942303889597322009-04-21T15:36:00.000+03:002009-04-21T15:36:00.000+03:00Tosi herkullisilta kuulostavat lettuset, teki heti...Tosi herkullisilta kuulostavat lettuset, teki heti mieli! Ja parsaa,nam, tänään näin torilla nuorta parsaa mutten ostanut.Ehkä seuraavalla käynnillä..<br />Tyttärenne makuaisti on jo hienosti kehittynyt,jos parmesaani tuossa iässä on suurta herkkua..Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-91956162436484712392009-04-21T15:02:00.000+03:002009-04-21T15:02:00.000+03:00Hyvältä näyttää lettuset, maistuis kyllä, ja nimen...Hyvältä näyttää lettuset, maistuis kyllä, ja nimenomaan ekstrajuustolla!Petra / Patalintuhttps://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.com