tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post281030253515526001..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Talouselämää eli nahkoineen paistettua kuhaa paprika-sardellikastikkeellaMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-43999659650295385282010-07-04T09:22:03.252+03:002010-07-04T09:22:03.252+03:00pinea: Kiitos vinkeistä! Täytyykin kokeilla joskus...pinea: Kiitos vinkeistä! Täytyykin kokeilla joskus pelkkää nahkaakin! <br /><br />Olemme joskus suomustaneet jonkun kalan itse - sen jälkeen löytyi vielä kauan aikaa suomuja ihan kummallisistakin paikoista :D.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-48159008617434194972010-07-04T00:29:51.981+03:002010-07-04T00:29:51.981+03:00Suolaa ja pippuria, ei yleensä öljyä, mutta voi si...Suolaa ja pippuria, ei yleensä öljyä, mutta voi sitäkin varmaan laittaa (sanoo mies vieressäni). Meillä ne syödään usein soijakastikkeen kanssa, tai rapistellaan riisipohjaisen ochazuken päälle. Oikein rapeina nahat on ihania. Doradan eli kultaotsa-ahvenen, lohen, kuhan... melkeinpä minkä tahansa kalan, kunhan on hyvin suomustettuja. Ahven on loistokala sekin, mutta sen suomustaminen kannattaa jättää kalakauppiaan tehtäväksi, kotona se on aikamoinen homma. Olen seurannut vierestä ;)pineahttps://www.blogger.com/profile/10318849526065560488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-6065576584481839542010-07-03T13:45:55.776+03:002010-07-03T13:45:55.776+03:00No niin on! Ja me olemme tähänastisessa elämässämm...No niin on! Ja me olemme tähänastisessa elämässämme syäneet vain muikun ja silakan nahkoineen, kun emme ole ymmärtäneet muusta. <br /><br />Kun grillaatte kalannahkaa, laitatteko sen grilliin sinällään, vai öljyättekö/maustatteko? Minkä kalan nahkoja olette syöneet?Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-37030121093110234942010-07-03T12:57:56.302+03:002010-07-03T12:57:56.302+03:00Kalan nahka on niin hyvää! Meillä on tapana joskus...Kalan nahka on niin hyvää! Meillä on tapana joskus grillata se erikseen, jos siis on joskus jäänyt yli muuten... <br />Herkullisen kuuloinen ateria kaiken kaikkiaan!pineahttps://www.blogger.com/profile/10318849526065560488noreply@blogger.com