tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post282770186187762287..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Palvikinkkuun käärityt lohet, risottoa ja parsaaMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-84574816343992466542008-05-06T12:10:00.000+03:002008-05-06T12:10:00.000+03:00me ollaan Pastapään kanssa nyt niin kovasti innost...me ollaan Pastapään kanssa nyt niin kovasti innostuttu tästä bloggailusta... :)<BR/><BR/>Ja meillä tehdään kaksi lämmintä ateriaa päivässä, kun olen lasten kanssa kotona. Nyt kun minulla on hoitolapsiakin, askartelun sijasta monesti leivomme välipalaa. Joten ruokaa tulee tehtyä ainakin kolmesti päivässä + aamu- ja iltapalat. Näin sitä postattavaa kertyy...Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-19294001592393242472008-05-06T12:00:00.000+03:002008-05-06T12:00:00.000+03:00Onpa herkullinen tämäkin resepti, pitää laittaa ky...Onpa herkullinen tämäkin resepti, pitää laittaa kyllä kokeiluun...<BR/><BR/>Teillä tulee uusia herkkuja sellaiseen tahtiin että hyvä kun perässä pysyy ;)oliiviahttps://www.blogger.com/profile/07151823049861815530noreply@blogger.com