tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post4394577616834411497..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: JoulukinkkuMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-57868615451820407322008-12-27T17:09:00.000+02:002008-12-27T17:09:00.000+02:00Veera: jaamme tässä(kin) asiassa siis saman maun :...Veera: jaamme tässä(kin) asiassa siis saman maun :)Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-48010739623111043632008-12-27T14:59:00.000+02:002008-12-27T14:59:00.000+02:00Kinkun pitää ehdottomasti olla sellainen kiinteä! ...Kinkun pitää ehdottomasti olla sellainen kiinteä! Siitä pitää saada leikattua suoraan jääkaapista napostelusiivuja pitkin joulua ja sehän ei onnistu jos liha murustuu. :DVeerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-16112912979041121962008-12-27T13:44:00.000+02:002008-12-27T13:44:00.000+02:00Tsajut:n J: kiitos hernarimuistutuksesta. meillä k...Tsajut:n J: kiitos hernarimuistutuksesta. meillä ko keitto on kovasti hyvää (aikuisten) mielestä. johonkin tuo kinkku täytyisi saada uppoamaan, sillä meillä ei tänä vuonna ole mahdollisuutta pakastaa.<BR/><BR/>arleena: juu kyllä ne laatikot näyttävät heti paremmilta kun siirtää pois foliovuuista. taannoin <A HREF="http://sillasipuli.blogspot.com/2008/09/naamiaiskekkerit.html" REL="nofollow">kolmikymppisilläni harmitti tarjota pastavuokia folioista</A> , mutta silloin se oli käytännön sanelema "pakko". <BR/><BR/>Oikein herkullista kuluvaa ja tulevaa vuotta sinullekin Arleena!<BR/><BR/>Veera: no mutta hienoa että onnistuu kaasu-uunillakin! millainen on täydellinen kinkku sinun makuusi? sellainen murenevan kypsä vai koossa pysyvä? vai jotain siltä väliltä?Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-63473119155071058662008-12-27T10:31:00.000+02:002008-12-27T10:31:00.000+02:00Mulla on ollut vuosikaudet kaasu-uuni, ja siinä al...Mulla on ollut vuosikaudet kaasu-uuni, ja siinä alin mahdollinen lämpötila on 140 astetta. Sen pitäisi siis kaiken taiteen sääntöjen mukaan olla kinkulle aivan liikaa, mutta joka vuosi kinkku on onnistunut täydellisesti.<BR/>Paljon on mun mielestä kiinni itse lihasta, viime vuosina olen suosinut kotimaista luomupossua, mutta tänä vuonna ostin vain sellaisen ihan pienen ja luuttoman lihankappaleen, josta yllättäen tulikin niin paljon nestettä, että sain kastikepohjan.Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-25153222562919530972008-12-26T22:20:00.000+02:002008-12-26T22:20:00.000+02:00Samoin paisteettiin meidänkin kinkku.Latikot synty...Samoin paisteettiin meidänkin kinkku.<BR/>Latikot syntyivät juuri samalla systeemillä, tuunattuna uunivuokiin.<BR/>Paitsi ei perunalaatikkoa. Meillä keitetyt perunat.<BR/><BR/>Maukasta loppuvuotta ja<BR/>Hyvää Uutta Vuotta 2009arleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-35805149543417432862008-12-26T21:54:00.000+02:002008-12-26T21:54:00.000+02:00Meillä kinkku matkasi ympäri pk-seutua ja kotona p...Meillä kinkku matkasi ympäri pk-seutua ja kotona paistoimme vielä toisen. Kinkun jämästä tulee tehtyä suurta herkkuani eli hernekeittoa ja pakkasesta voi ottaa siivuja töihin evääksi pitkin talvea.<BR/><BR/>JSatuhttps://www.blogger.com/profile/13650699226762880452noreply@blogger.com