tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post5116581533769842945..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: PizzapohjaMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-30614710890137280502016-06-15T10:17:27.060+03:002016-06-15T10:17:27.060+03:00Ano niin kuumaksi kuin uunisi saat.Ano niin kuumaksi kuin uunisi saat.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-55843091725233394482016-06-14T19:29:31.896+03:002016-06-14T19:29:31.896+03:00Paistolämpötila?Paistolämpötila?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-27432417568540481932010-11-11T21:48:52.006+02:002010-11-11T21:48:52.006+02:00Meidän - tai oikeammin suhteemme jauhopeukalon eli...Meidän - tai oikeammin suhteemme jauhopeukalon eli Karhuherran - luottopizzanpohjaresepti on tämä:<br />http://ketunkeittio.blogspot.com/2008/10/lauantai-iltana-saunan-jlkeen.html<br /><br />Kuumuudella tuntuu kuitenkin olevan merkittävä vaikutus, koska parhaan pohjakoostumuksen olemme saaneet aikaan leivinuunissa. Pizzakivellä ja pizzalautasellakin ihan mukavia kyllä. <br /><br />Kuivahiivan tilalla voi toki käyttää nokareen elävää hiivaa.Ketturouvahttps://www.blogger.com/profile/02004466681564856061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-66541058118823496922010-11-10T21:14:41.992+02:002010-11-10T21:14:41.992+02:00Mannaryynejä ei olla kokeiltu, eikä jauhojen sekoi...Mannaryynejä ei olla kokeiltu, eikä jauhojen sekoitusta. Kiitos kaikille vinkeistä, täytyy kokeilla josko näillä eväillä edettäisiin siihen ihan nappisuoritukseen. <br /><br />Uunin kuumuus on varmaan myös aika avainsana. Jukka kiitteli Voisilmäpeli-blogin ideaa paistaa pizza ihan ylätasolla. <br /><br />Meille tuli kuulemma pizzatorstai :).Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-48356192278817710702010-11-10T20:44:22.470+02:002010-11-10T20:44:22.470+02:00Minä kanssa nostattaisin taikinaa pidempään vaikka...Minä kanssa nostattaisin taikinaa pidempään vaikka jääkaapissa. Lidlin luomujauhot (kilon pussi) ovat aivan loistavia tähän.Satunnainen vierailijanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-58025929351578098162010-11-10T15:17:16.929+02:002010-11-10T15:17:16.929+02:00Olen ymmärtänyt, että jos käyttää pelkkää durumia,...Olen ymmärtänyt, että jos käyttää pelkkää durumia, niin taikinaan ei muodosta tarpeeksi sitkoa nostamiseen?<br /><br />Omaan taikinaan olen saanut vinkit täältä: http://blogit.mtv3.fi/voisilmapelia/2010/04/26/pizzafriikin-paluu/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-86504453440211526752010-11-10T10:04:54.355+02:002010-11-10T10:04:54.355+02:00Mä oon tehnyt pizzataikinan tällä Pastanjauhajien ...Mä oon tehnyt pizzataikinan tällä Pastanjauhajien reseptillä: http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2005/10/perinteinen-pizza.html <br />Oon vaihtanut vehnäjauhot siten, et laitan 50% durumjauhoja ja 50% karkeita vehnäjauhoja.<br />Tulee ohut ja rapea pohja, ja reunoille muodostuu ilmakuplia.Lindahttps://www.blogger.com/profile/08950823513469122875noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-28886751996772394102010-11-10T08:22:50.991+02:002010-11-10T08:22:50.991+02:00Kuohkeutta taikinaan voisi myös saada antamalla se...Kuohkeutta taikinaan voisi myös saada antamalla sen kohota pidemmän aikaan. Joissain resepteissä on suositeltu kohottamista jääkaapissa noin 8 tunnin ajan. Ite en oo kokeillu tuota vielä kun vaatis enemmän aikaa, mutta vähän samantapaista täydellisen pizzapohjan etsiskelyä on tullut tehtyä.Klasuhttp://keittionatsi.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-39472024054815459212010-11-09T20:56:36.294+02:002010-11-09T20:56:36.294+02:00OLetteko kokeilleet lisätä vähän mannaryynejä pohj...OLetteko kokeilleet lisätä vähän mannaryynejä pohjataikinaan?Silläkin saa sitä rapsakkuutta aikaiseksi.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com