tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post521659833047177801..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Munakoisopäällysteiset paprikatMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-28392579037521524262009-01-20T21:59:00.000+02:002009-01-20T21:59:00.000+02:00Anna: oikein paljon kiitoksia -grazie!-kommentista...Anna: oikein paljon kiitoksia -grazie!-kommentistasi. olipa piristävää kuulla tuollaista palautetta. <BR/><BR/>täytyy myöntää että samoilla linjoilla ollaan Italian mammojen kanssa. kyllä sitä monasti tulee mietittyä heti aamusella päivän ruokia. <BR/><BR/>tervetuloa kommentoimaan jatkossakin. täällä naputellaan parhaillaan postausta, jonka mieheni laittaa huomenna nettiin töistään. <BR/><BR/>Buona notte!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-52443961606055213342009-01-20T12:55:00.000+02:002009-01-20T12:55:00.000+02:00Olen jo jonkin aikaa seurannut ruokablogeja, mutta...Olen jo jonkin aikaa seurannut ruokablogeja, mutta tämähän on aivan huippu! Ruokamaku meillä taitaa olla erilainen, joten harvoin reseptit päätyvät omaan pöytään (poikkeuksiakin toki on!). Nautin kuitenkin suuresti kerronnasta ja ihanista kuvista. Etenkin Venetsiakuvat ovat täydentäneet blogia aivan ihanasti! On nimittäin nautittavaa lukea tuoreesta näkökulmasta Venetsian arjesta ja kokemuksista. "Mitähän tänään syötäisiin" on kuulemma italialaisten äitien päivän ensimmäinen ajatus. Onkin ihanaa lueka suomlaisen äidin ajatuksia arkiruuasta ulkomailla. Lisää siis tätä :)<BR/><BR/>T.AnnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-81193984521089456062009-01-18T20:17:00.000+02:002009-01-18T20:17:00.000+02:00Nelle: kyllä se niin on että kunnon pizza vaatii k...Nelle: kyllä se niin on että kunnon pizza vaatii kiviuunin. Roomasta meillä on elämämme huonoin pizzakokemus, mutta myös parhain :). kiitos suosittelusta, niitä kaivataan aina.<BR/><BR/>täällä kova sana ovat erilaiset merenelävät ja tällä hetkellä esimerkiksi artisokat. näistä varmasti lisää tuonnempana.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-41322782106238553232009-01-18T10:37:00.000+02:002009-01-18T10:37:00.000+02:00Ollessani joskus vuosia eitten Roomassa oli hassua...Ollessani joskus vuosia eitten Roomassa oli hassua, kun melkein paras pizzakokemus tuli sellaisesta kadun varrella olleesta pizzakojusta, jossa myytiin sellaisia suorakaiteeksi leikattuja pizzapaloja. Jos näette semmosen kulkeissanne kannattaa kokeilla; niissä palojen koko on järkevä niin voi ostaa useita erilaisia ja maistella:) Yksi suosikeista oli tomaatti-mozzarellaversio johon oli laitettu creme fraichea tms. hapankermaa. Mutta joo, nämä vaativat kiviuunin. Nauttikaa siitä mitä siellä on saatavilla ;) Kuulostaa ihanalle.Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-12766623326852666412009-01-17T21:39:00.000+02:002009-01-17T21:39:00.000+02:00ihan vaan vinkkinä...: Venetsiassa ei saa kovinkaa...ihan vaan vinkkinä...: Venetsiassa ei saa kovinkaan kummoista pizzaa missään, sikäli mikäli arvostaa kiviuunipizzoja. täällä saarella ei nimittäin paloturvallisuusmääräysten johdosta saa kiviuuneja lämmitellä :(. että sen puoleen kotonatehty ajaa saman asian :). Lidon saarella kuulemma on kiviuuneja, joten sinne siis kun kunnollisen pizzanhimo tulee!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-54315137728399942282009-01-17T04:11:00.000+02:002009-01-17T04:11:00.000+02:00Hei, tartteeko siellä välttämättä ruveta pizzaa ko...Hei, tartteeko siellä välttämättä ruveta pizzaa kotona tekemään? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-8162904124386418062009-01-16T19:47:00.000+02:002009-01-16T19:47:00.000+02:00Yaelian: kiva kuulla! kaasuhella on kyllä ihana! o...Yaelian: kiva kuulla! <BR/>kaasuhella on kyllä ihana! olemme haaveilleet induktioliedestä, eikä tämä kyllä vähennä sitä. <BR/><BR/>uunin ylin lämpötila on 240 astetta, mikä ei pizzanteossa ole kauhean kiva. kotona paistelemme 300 asteessa sähköuunilla. nooh, kyllä tälläkin pärjätään ;)Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-56181840543966607822009-01-16T14:49:00.000+02:002009-01-16T14:49:00.000+02:00Ai kun on kiva lukea ruokapostaus Venetsiasta:-) J...Ai kun on kiva lukea ruokapostaus Venetsiasta:-) Ja sattumalta itsekin tänään postasin munakoisoista....Hyvältä kuulostava annos tuo italialainen munakoisoruoka.Toivottavasti pääsette sinuksi sen kaasu uunin kanssa.Mulla on kaasuhella, mutta uuni on sähköllä toimiva.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com