tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post5524182326927092994..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Mureat kaurakeksit suklaakuorrutteellaMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-83990164471343146242011-02-15T19:18:53.140+02:002011-02-15T19:18:53.140+02:00mulla on kauhea herkkunälkä eikä tämä nyt yhtään h...mulla on kauhea herkkunälkä eikä tämä nyt yhtään hillitse sitä :)Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-42504943808546923052011-02-14T20:33:50.647+02:002011-02-14T20:33:50.647+02:00Otin marengit vähän turhan aikaisin uunista, mutta...Otin marengit vähän turhan aikaisin uunista, mutta ei se nyt varsinaisesti haitannut. Olivat sitten vain sisältä vielä hiukan tahmaisia sen sijaan, että olisivat olleet läpensä rapeita.<br /> <br />Perinteiset maustamattomat marengit olivat kyllä ulkonäöltään parhaita. Kaakaojauheversiot hajosivat hiukan helpommin ja kaakao-pähkinäversiot jäivät aika lättänöiksi ja murenivat eniten. Mutta maultaan kaakao-pähkinä-palat olivat ehdottomasti parhaita! Hasselpähkinä sopi tosi hyvin. Näin yhden sellaisen reseptin, missä oli tehty kakku pavlova-tyylillä siten, että pohjana oli hasselpähkinällä maustettu marenki, täytteenä kahvilla maustettua kreemiä (oisko ollut mascarponea, kermaa, espressoa, sokeria... jotain sinnepäin). Ja suklaata kans. Marjojakin voisi lisätä. Luulen, että tulisi aika hyvää, tuon marenkitestin perusteella!Emmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-62189470453773232602011-02-14T06:18:11.457+02:002011-02-14T06:18:11.457+02:00Ja aleksin mustekalakaurakeksit löytyvät siis tääl...Ja aleksin mustekalakaurakeksit löytyvät siis täältä http://vivaciabatta.blogspot.com/2011/02/mustekalakaurakeksit.htmlMerituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-13379568714666140022011-02-14T06:17:06.305+02:002011-02-14T06:17:06.305+02:00Ihan Anniako varten teit?
Mä luulen myös että tä...Ihan Anniako varten teit? <br /><br />Mä luulen myös että tämä meidän toimivaksi todettu pussisysteemi on pienten lasten kanssa paras. Tuollainen leivinpaperista tehty voisi valahtaa käsiin.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-89468767190480606722011-02-14T01:37:27.487+02:002011-02-14T01:37:27.487+02:00no nopeus oli kun tahdoin tehä jotain tämöstä ja h...no nopeus oli kun tahdoin tehä jotain tämöstä ja heti olitte tehnyt :)<br /><br />oikeaoppinen spritsauspussi tehtäis leivinpaperista sellanen töttörö.. oon vaan aika huono sellasissa kun mun kondiittori opinnot oli aika laiskoja :)aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-26955660173227821882011-02-13T22:36:44.839+02:002011-02-13T22:36:44.839+02:00Emma mites marengit onnistui? 7-vuotiaalle näiden ...Emma mites marengit onnistui? 7-vuotiaalle näiden askartelu olisi varmasti mukavaa puuhaa - ja sitten saisi itse nauttia lopputulemasta.<br /><br />aleksi olitpas sinä nopea testauksessa (vaikka sovelsitkin sitten sen verran että ihan samoja pikkuleivät eivät enää ole). <br />Millainen se oikeaoppinen spritsipussi olisi ollut/on?Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-49053309168720983492011-02-13T14:48:25.630+02:002011-02-13T14:48:25.630+02:00taidampa tapojeni vastaisesti testata tätä.. mulla...taidampa tapojeni vastaisesti testata tätä.. mulla tonne kyllä joutuu sekaan niin pahaa suklaata etten ole saanut sitä syötyä :)aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-57689800122453847772011-02-13T14:20:32.129+02:002011-02-13T14:20:32.129+02:00Ihanat koristelut! Ja kivan oloinen ohje muutenkin...Ihanat koristelut! Ja kivan oloinen ohje muutenkin, täytyy laittaa muistiin niihin "mullaeiolemitääntekemistä"-hetkiin. 7-vuotias jo melkein selviääkin tuosta koko hommasta itse.<br /><br />Meilläkin on herkuteltu, sillä sain vihdoinkin pöhöttimen aka tohottimen ja heti piti testata crème brûléeta :) Ja kun nyt kerran jäi sitten valkuaisia yli, niin laitoin just marengit uuniin. Tein kokeiluna pari ihan perinteistä valkoista, sitten sekoitin kaakaojauhetta massaan ja tein pari nokaretta lisää ja sitten heitin vielä hasselpähkinäjauhetta loppuun massaan. Saas nähdä, mitä tuosta tulee :)Emmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-1887018225826596372011-02-13T13:02:48.429+02:002011-02-13T13:02:48.429+02:00Kiva Katri kun jätit nyt kommentin. On tosi mukava...Kiva Katri kun jätit nyt kommentin. On tosi mukavaa kuulla ja nähdä minkämoista sakkia täällä käy :). <br /><br />Minusta nuo keksien koristeluaiheet ovat hauskoja - ei olisi itselle tullut ihan ensimmäisenä mieleen tehdä skorpionia. <br /><br />Tsajut: Varmaan voisikin tehdä jo etukäteen. Silloin se kannattaa ottaa huoneenlämpöön hiukan sulamaan ennen kiekkojen leikkaamista, sillä jo tunnissa taikina meni niin kovaksi etteivät lapset onnistuneet sitä murtamatta leikkaamaan kiekkoja. <br /><br />Sinun kekseissäsi karpalot tuovat hienoa väriä ja varmaan pirtsakkaa makua!<br />http://tsajut.blogspot.com/2011/01/suklaiset-karpalokeksit.htmlMerituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-19976972647696795542011-02-13T10:44:13.959+02:002011-02-13T10:44:13.959+02:00Tämä ohje kuulostaa samanlaiselta, kuin kokeileman...Tämä ohje kuulostaa samanlaiselta, kuin kokeilemani karpalo-suklaa-kaurakeksi, mutta tässä hyvältä kuulostaa tuo jääkaappivaihe, taikinan voisi varmaan tehdä jo edellisenä päivänä valmiiksi odottaman.Satuhttps://www.blogger.com/profile/13650699226762880452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-23641159574274645082011-02-13T10:25:24.564+02:002011-02-13T10:25:24.564+02:00Ps. mutta siis tänne suuntaan usein kun haen inspi...Ps. mutta siis tänne suuntaan usein kun haen inspiraatiota kokkailuun tai leivontaan. Kiitokset siis! :)Katrihttps://www.blogger.com/profile/08820644530748859242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-5863556793763514232011-02-13T10:24:47.166+02:002011-02-13T10:24:47.166+02:00Ei vitsit miten hellyyttäviä mustekala- ja siilike...Ei vitsit miten hellyyttäviä mustekala- ja siilikeksejä! :') Vaikka kyllä nuo sydämin koristellutkin tekis kauppansa.. Täällä on aina niin ihania herkkuja. Käyn vaklailemassa aina kun tulee uusi postaus, mutta harvoin tulee merkkiä jätettyä. Nyt tekee erityisen tiukkaa, kun yritän vähentää herkkujen syömistä (ja siis myös leipomista).. :PKatrihttps://www.blogger.com/profile/08820644530748859242noreply@blogger.com