tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post5717243819882336232..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Soijarouhebolognese - onnistunut huijausMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-88052790683276087422011-02-03T22:07:36.906+02:002011-02-03T22:07:36.906+02:00Sini: Kiva kun kommetoit!
Voisin melkein veikata ...Sini: Kiva kun kommetoit!<br /><br />Voisin melkein veikata että meidän tällöin käyttämämme tomaattimurska on ollut 400 gramman peltitölkki. Mitä tomaattimurskaa käytit? Omat suosikkimme ovat Bioitalian luomumurska tai Mutti.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-62644640804695841392011-02-03T21:59:51.535+02:002011-02-03T21:59:51.535+02:00Löysin haulla tällaisen vanhan reseptin! Kokeiltii...Löysin haulla tällaisen vanhan reseptin! Kokeiltiin tätä aikaisemmin, mutta siitä tuli vähän laimean tomaattista. Mahtoikohan meillä olla liian iso tölkki tomaattimurskaa? Muistaakseni ne olivat joskus pienempiä kuin puoli kiloa...Unknownhttps://www.blogger.com/profile/08961831680765647038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-4441292549655831652009-04-16T13:02:00.000+03:002009-04-16T13:02:00.000+03:00--KATA-- : älyttömän halpaa, tosi helppoa ja hyvää...--KATA-- : älyttömän halpaa, tosi helppoa ja hyvää. kokeile ihmeessä! <br />ja palaappa kertomaan miten sinun "huijauksesi" onnistui.<br />Punaviiniä saa nauttia myös useammin kuin reseptissä on mainittu ;)Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-84959804709972701872009-04-16T11:52:00.000+03:002009-04-16T11:52:00.000+03:00Minä en ole vielä ikinä kokeillut soijarouhetta! L...Minä en ole vielä ikinä kokeillut soijarouhetta! Luulin aina että sitä pitää liotella ja ties mitä. Sait tämän kuullostamaan niin kätevän helpolta, että menee ehdottomasti kokeiluun. Taidan muuten minäkin kertoa perheelle vasta maistamisen jälkeen, että kyseessä on soija. <br />Lupaan myös nauttia punaviinia reseptin kaavan mukaan!--KATA--https://www.blogger.com/profile/01105758587165201068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-62176576307791745172009-04-15T08:38:00.000+03:002009-04-15T08:38:00.000+03:00Yaelian:totta, riittoisaa on! meillä tuntuu että t...Yaelian:totta, riittoisaa on! meillä tuntuu että tuo puolen kilon pussikin kestää ikuisesti :).<br />kiitos kokkausvinkeistä.<br /><br />Tsajut: ollos hyvä. Kurpitsamoskan Marillakin oli joku ohje jossa soijarouhe laitettiin heti pannulle ilman liottamisia. katsoppa sieltä jos asia kiinnostaa.<br /><br />Elina: maistui kyllä! parmesaani on meillä pastoissa pakollinen ja ihana lisä.<br />laatikoissa ei ole kokeiltukaan mutta täytyypä testata kun te molemmat Yaelianin kanssa sitä suosittelitte.<br />pataan sujautettiin soijarouhetta kerran ja se resepti löytyykin blogistamme.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-65908518847026576802009-04-15T07:33:00.000+03:002009-04-15T07:33:00.000+03:00Kiva että maistui, vaikkei alkuperäiseen reseptiin...Kiva että maistui, vaikkei alkuperäiseen reseptiin kuulunutkaan parmesaani ;)<br />Soijarouhe on tosiaan kätevä lisä etenkin kastikkeisiin ja laatikoihin.Elinahttp://www.chocochili.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-90824651864931780942009-04-14T22:11:00.000+03:002009-04-14T22:11:00.000+03:00Olen aina luullut, että soijarouhe pitää turvottaa...Olen aina luullut, että soijarouhe pitää turvottaa ennen kuumennusta, niinpä olen liotellut sitä jos jonkinmoisissa mausteliemissä. Hyvä tietää, että se on heti pannulle valmista kamaa :)Satuhttps://www.blogger.com/profile/13650699226762880452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-78450277875821315172009-04-14T13:55:00.000+03:002009-04-14T13:55:00.000+03:00Mulla oli Suomessa valtava säkki soijarouhetta kun...Mulla oli Suomessa valtava säkki soijarouhetta kun veljen vaimon sukulaisilla oli sellaisia valmistava tehdas. Ne eivät näyttäneet loppuvan koskaan, kun pienikin määrä turpoaa niin paljon.Teinkin tuon tapaista kastiketta tosi usein ja tykkäsin paljon;poikani ei kauheasti tykännyt muttei toisaalta tykännyt oikeata jauhelihaa sisältävästä kastikkeestakaan.Siitä rouheesta saa vaikka mitä;tein usein "lihapullia" siitä ja makaroonilaatikkoa jne.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com