tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post5897001665442901651..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Arkista. Hyvää!Merituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-90456386501136241112010-12-19T18:47:55.132+02:002010-12-19T18:47:55.132+02:00ok! kiitti vinkistä taas!ok! kiitti vinkistä taas!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-23738999018003122172010-12-19T17:04:03.632+02:002010-12-19T17:04:03.632+02:00yleensä 45 min on aika minimi.. sitä leipää voi tö...yleensä 45 min on aika minimi.. sitä leipää voi tökkiä.. kun se ei enää nouse kovin innokkaasti takaisin niin pitäis ollaaleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-8125895609851043672010-12-19T16:37:09.051+02:002010-12-19T16:37:09.051+02:00kiitos vinkistä aleksi! mites kauan pitäis kohotta...kiitos vinkistä aleksi! mites kauan pitäis kohottaa? vaikka musta noi on ulkonäöllisesti hienoja noin :)!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-44069931622943679702010-12-19T12:44:28.196+02:002010-12-19T12:44:28.196+02:00vielä kun nostatte kunnolla pidempää kun ton puoli...vielä kun nostatte kunnolla pidempää kun ton puolituntia niin ei repeä pohjasta..aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-55277814431244956152010-12-18T13:55:24.069+02:002010-12-18T13:55:24.069+02:00Kiitos J. hyviä ne olivat maultaan ja rakenteeltaa...Kiitos J. hyviä ne olivat maultaan ja rakenteeltaankin. Koitappa tällä ohjeella!<br /><br />Linkittäminen sopii toki ja olisi ilo meille :).Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-36337504835211306642010-12-17T18:10:57.477+02:002010-12-17T18:10:57.477+02:00Komppaan ensimmäistä kommentoijaa. Hyvän näköisiä ...Komppaan ensimmäistä kommentoijaa. Hyvän näköisiä sämpyliä. :) Itse en ole koskaan onnistunut. Tulos on aina liian tiivis. Saako teidät muuten linkittää meidän blogiin?Jhttp://www.siskonmakkarasoppa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-64486036859011823342010-12-16T09:00:21.931+02:002010-12-16T09:00:21.931+02:00Me olemme tehneet nyt kaksi settiä ihan tavallisia...Me olemme tehneet nyt kaksi settiä ihan tavallisia, mutta seuraavaksi ajattelin kokeilla parmesan-lisällä tai vaikkapa ihan pienimmällä terällä raastettua porkkanaa. Kun pokut vetää "muhjuuraasteeksi", ne ovat kaikkein makeimmillaan. <br /><br />Vaimolle terkkuja :)!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-82502079437511709702010-12-15T20:22:27.959+02:002010-12-15T20:22:27.959+02:00Kuvan perusteella aika täydellisiä sämpylöitä. For...Kuvan perusteella aika täydellisiä sämpylöitä. Forwardoin tämän vaimolle, joka on etsinyt hyvää sämpyläohjetta.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.com