tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post6137856963093287759..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Ruoka-aarteita kanssabloggajilta, osa 2Merituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-25512907933234251582008-07-24T09:05:00.000+03:002008-07-24T09:05:00.000+03:00mustikkapiirakkaan maustepippuria hanna? kuulostaa...mustikkapiirakkaan maustepippuria hanna? kuulostaapa mielenkiintoiselta... ja melkein yllytykseltä :)Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-49357375822385618382008-07-23T23:17:00.000+03:002008-07-23T23:17:00.000+03:00Jee läskisoossia :) hyvää, ei siinä vikaan voi men...Jee läskisoossia :) hyvää, ei siinä vikaan voi mennä!<BR/>Maustepippurien juju onkin kai siinä, etteivät ne ole "pippurisia". En ennen liiemmin pitänyt koko pippurista, mutta juuri läskisoossiin se sopii kuin nyrkki silmään ja samoin ihastuin siihen mustikkapiirakan mausteena. Josko siitä tunnistettavasti liukenisi makua pidemmän haudutuksen jälkeen.. <BR/>Kiva joka tapauksessa kun kokkailitte sitä nostalgiasapuskaa. Seuraavaksi oliskin vuorossa se tilliliha :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-6060432725537200732008-07-23T21:38:00.000+03:002008-07-23T21:38:00.000+03:00Luulen että "aito" maku tulee kaffirlimetinlehdist...Luulen että "aito" maku tulee kaffirlimetinlehdistä ja currytahnasta, jotka eivät ole aiemmin kuuluneet meidän keittiöön. Niistä tulee hienoja makuja ruokiin.Jukkahttps://www.blogger.com/profile/05907265701510546656noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-18152396771476565352008-07-23T21:04:00.000+03:002008-07-23T21:04:00.000+03:00Jee, kivaa kuulla että pihvit maistuivat "aidoilta...Jee, kivaa kuulla että pihvit maistuivat "aidoilta" :)!Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.com