tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post6185350458988691231..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Rikkikääpä - herkullinen sieniMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-81634667882346271382021-08-20T19:40:45.909+03:002021-08-20T19:40:45.909+03:00Teimme paistetusta/pilkotusta rikkikäävästä sienis...Teimme paistetusta/pilkotusta rikkikäävästä sienisalaattia johon lisäsimme myös keitettyä kananmunaa. Aivan älyttömän hyvää ja ruokaisaa. Suosittelen.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11050642324051433755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-25657396660296995242021-08-09T15:25:32.097+03:002021-08-09T15:25:32.097+03:00Lämmin kiitos perusteellisesta kommentista!
Me ol...Lämmin kiitos perusteellisesta kommentista! <br />Me olimme vain ohikulkumatkalla kun huomasin sienet. En siis olisi voinut poimia ne kuin tuolloin. <br />Mielenkiintoista tuo "läskin" lisääminen. Jukkahttps://www.blogger.com/profile/05907265701510546656noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-16265799452630264002021-08-08T16:31:06.423+03:002021-08-08T16:31:06.423+03:00Tuo sieni jonka keräsit näyttää vielä vähän turhan...Tuo sieni jonka keräsit näyttää vielä vähän turhan nuorelta, kannattaa ensi kerralla odottaa ainakin pari päivää tai viikko. Rikkikäävän koostumus on kana, mutta siinä ei ole yhtään rasvaa. Olen huomannut että eniten rikkikäävästä saakin irti, kun lisää siihen keinotekoista "läskiä" jota lihassa normaalisti on. Sen tekemiseen voi käyttää mitä vaan tärkkelysjauhoa, esim peruna tai maissitärkkelystä, itse käytän mungpaputärkkelystä. Lisää kasvisliemeen tärkkelysjauhoa niin että se on melko paksua, kaada se runsaan öljyn kanssa kääpien sekaan paistumaan (pari ruokalusikallista seosta riittää). Tarkoitus on saada rasvaisia ja limaisia läskiä imitoivia paloja kiinnittymään kääpiin. Kun ne on paistettu, niitä voi käyttää esim thai curryn seassa tai leivitettyinä nugetteina. Paras sieni mitä olen syönyt, harmi etten löytänyt tänä vuonna.kanahttps://www.blogger.com/profile/12595074137059655085noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-44095161884992380842021-06-10T11:08:20.181+03:002021-06-10T11:08:20.181+03:00Kaikkea sitä oppii kun seuraa oikeita facebook-ryh...Kaikkea sitä oppii kun seuraa oikeita facebook-ryhmiä :)<br />Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-53062038253889538582021-06-10T11:07:58.627+03:002021-06-10T11:07:58.627+03:00Joillakin kuulemma tulee mahanpuruja tästä sienest...Joillakin kuulemma tulee mahanpuruja tästä sienestä, mutta meillä ei kyllä tullut lainkaan. Ja söimme kaksikin ateriaa päivässä. Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-39853318006438031642021-06-09T19:46:08.140+03:002021-06-09T19:46:08.140+03:00Jännää! Olen tainnut nähdä noita sieniä mutta en t...Jännää! Olen tainnut nähdä noita sieniä mutta en tiennyt että niitä voi syödäkin.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-8503989122074810882021-06-09T00:15:03.404+03:002021-06-09T00:15:03.404+03:00Oho! Tuo oli ihan uus juttu mulle. Täytyykin syynä...Oho! Tuo oli ihan uus juttu mulle. Täytyykin syynäillä puita tarkemmin. Tosin meillä ne tammet on tuiki harvinaisia. Thildahttps://www.blogger.com/profile/18216184841279611936noreply@blogger.com