tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post7256583171158874726..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Filoneitsyys meni pinaatin ja halloumin kanssaMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-28843280079175585122009-03-23T18:30:00.000+02:002009-03-23T18:30:00.000+02:00yaelian: se hanu kyllä toimii kerta toisensa jälke...yaelian: se hanu kyllä toimii kerta toisensa jälkeen :D<BR/><BR/>katsoin noita burekeja netistä. olipas monennäköisiä ja -täytteisiä maasta riippuen. juustoinen ei olisi varmaan lainkaan huonoa...Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-27846919958897209322009-03-23T13:26:00.000+02:002009-03-23T13:26:00.000+02:00Voi kiitos tuosta pääsiäishanulinkistä:-) tuli kyl...Voi kiitos tuosta pääsiäishanulinkistä:-) tuli kyllä päivän naurut sillä!!!<BR/>Burekeja tai burekaksia täälläkin löytyy, juustotäytteellä tosi hyvää!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-20931980867542842832009-03-23T12:23:00.000+02:002009-03-23T12:23:00.000+02:00Sanna: sitä se oli, herkullista. ja kun on kerran ...Sanna: sitä se oli, herkullista. ja kun on kerran kokeillut filotaikinaan piilotusta, miettii jo mitä sitä seuraavaksi sisuksiin upottaisi. ja minkäs muotoisia piiraita tekis. siitä vaan kokeilemaan!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-24779819701678162692009-03-23T09:01:00.000+02:002009-03-23T09:01:00.000+02:00Jaahas, mun on kyllä nyt ehkä ihan pakko ottaa tän...Jaahas, mun on kyllä nyt ehkä ihan pakko ottaa tänään kaupasta ainekset näihin :) filotaikinaa olen halunnut kokeilla jo pidemään aikaa, olen vain odotellut että sopiva resepti osuu kohdalle. Nyt taisi osua, nämä nimittäin vaikuttaa aivan törkeän herkullisilta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-57996807695469654102009-03-23T07:30:00.000+02:002009-03-23T07:30:00.000+02:00Laila: ihan varmasti kävisivät alkupalanakin. kiva...Laila: ihan varmasti kävisivät alkupalanakin. <BR/><BR/>kiva kun kommentoit, niin löysin mainioon blogiisi. friteeratut sipulit näyttivät oikein herkullisilta!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-90163214005847270492009-03-23T01:16:00.000+02:002009-03-23T01:16:00.000+02:00Filoherkut ovat aina suussasulavia! Ihanan kuuloin...Filoherkut ovat aina suussasulavia! Ihanan kuuloinen resepti, taytyy pistaa muistiin! Sopisi varmaan hyvin alkupalaksikin raikkaan salaatin seurana.Lailahttps://www.blogger.com/profile/12249925845368251594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-41519310185036887042009-03-22T20:27:00.000+02:002009-03-22T20:27:00.000+02:00Patalintu: senhän vois laittaa jo kutsuun. ohjelma...Patalintu: senhän vois laittaa jo kutsuun. ohjelmassa filon sulattelua, seurustelua ja päivällinen :) <BR/><BR/>selvä pyy, burek-etsintään :)Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-91685337535502849012009-03-22T14:04:00.000+02:002009-03-22T14:04:00.000+02:00Juu, itseä otti hulluna päähän, mutta siitä muodos...Juu, itseä otti hulluna päähän, mutta siitä muodostuikin ihan hauska ohjelmanumero.<BR/><BR/>Jos googletatte, niin löytyy varmaan helpoiten muodossa burek :)Petra / Patalintuhttps://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-38622074834884126292009-03-22T12:17:00.000+02:002009-03-22T12:17:00.000+02:00Risulinna: ;)Patalintu: mikrosulatus voiskin olla ...Risulinna: ;)<BR/><BR/>Patalintu: mikrosulatus voiskin olla tuhoisaa, käsisulatus lienee lempeämmän turvallista :) tuollaiset unohdukset harmittaa ko hetkellä ainakin meikäläistä ihan tajuttomasti, mutta jälkikäteen vain hymyilyttävät. <BR/><BR/>burekki - täytyypä tutustua asiaan. kiva kun tulee uusia vinkkejä filon käyttöön!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-50793883065517628382009-03-22T10:31:00.000+02:002009-03-22T10:31:00.000+02:00Vaikuttaapa makoisilta! Ei ole tullutkaan halloumi...Vaikuttaapa makoisilta! Ei ole tullutkaan halloumia syötyä viime kesän jälkeen, joten näitä pitänee askarrella pikaisesti :)<BR/><BR/>Me olemme filoa käyttäneet useamminkin (suolaisiin juttuihin). Kuitenkin kerran unohtui ottaa taikina ajoissa sulamaan, ja tietysti sillä kerralla oli useampia ruokavieraita odottamassa suuhunpantavaa, joten siinä sitten yhteistuumin sulattelimme filoa käsien välissä ja nykersimme sitä vähä vähältä auki... Ihan hyviä burekkeja siitä lopulta tuli, mutta onpa myös taikina löytynyt sen jälkeen aina ajoissa pakastimesta pöydälle ;DPetra / Patalintuhttps://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-54017468683033132602009-03-22T09:31:00.000+02:002009-03-22T09:31:00.000+02:00Pääsiäishanuun: Onnellisen tietämättömänä menin he...Pääsiäishanuun: Onnellisen tietämättömänä menin heti innoissani kurkkaamaan tätä hanua.. kääk?!!! ;) ;) Suosittelen paistoajan, 6h, vuoksi pysymistä voitaikinassa :)Mausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-38018968839681982272009-03-21T22:16:00.000+02:002009-03-21T22:16:00.000+02:00Risulinna: voiskohan pääsiäishanunkin tehdä filoll...Risulinna: voiskohan <A HREF="http://www.youtube.com/watch?v=KG27NrcwAJg" REL="nofollow">pääsiäishanunkin</A> tehdä filolla :DMerituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-22128925948969499192009-03-21T22:04:00.000+02:002009-03-21T22:04:00.000+02:00Hyvältä näyttää! Ihan mahtavaa että uskaltauduit k...Hyvältä näyttää! Ihan mahtavaa että uskaltauduit koittaa.. tosi kätevä ja filon sisällä menee melkein mikä vain :)Mausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-50315859945368999252009-03-21T21:35:00.000+02:002009-03-21T21:35:00.000+02:00hannn jolla myös hannaa tarkoitetaan ?: kokeile ih...hannn jolla myös hannaa tarkoitetaan ?: kokeile ihmeessä! hyviä ovat. halloumi on aikast maukas tuon pinaatin kumppanina.<BR/><BR/>Yaelian: kiitos vinkeistä ja tarkennuksesta ;). struudeli onkin (syötynä) tuttu juttu, baklava tietääkseni ei. vaan mitenkä siitä tulee varsova mieleen? voi olla että mielleyhtymät ovat tällä kohtaa ihan kummiakin...Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-90041593670700166652009-03-21T21:12:00.000+02:002009-03-21T21:12:00.000+02:00Niin ja laittaa ne silloin uunissa, ei paistettuna...Niin ja laittaa ne silloin uunissa, ei paistettuna..Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-8019515119405479832009-03-21T21:11:00.000+02:002009-03-21T21:11:00.000+02:00Makeista tulee ensin mieleen baklava, mutta strude...Makeista tulee ensin mieleen baklava, mutta strudeleita voi tuosta tehdä ja sen tapaista...Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-69496439454891890962009-03-21T18:50:00.000+02:002009-03-21T18:50:00.000+02:00aah nam, nämä menevät hetsiltään kokeilulistalle :...aah nam, nämä menevät hetsiltään kokeilulistalle :) tosi herkullisen näköisiä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-13122896128977249762009-03-21T17:54:00.000+02:002009-03-21T17:54:00.000+02:00ari: no katoppa. mielenkiintoista nähdä mitä sinä ...ari: no katoppa. mielenkiintoista nähdä mitä sinä niistä pyöräytät.<BR/><BR/>toinen satsimme kätki sisälleen soijamaustettua, pieneksihakattua kaalia ja riisiä. eivät pöllömpiä nekään!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-60100140655453275182009-03-21T17:45:00.000+02:002009-03-21T17:45:00.000+02:00Päivän yhteensattuma: minulla on ensimmäisen kerra...Päivän yhteensattuma: minulla on ensimmäisen kerran elämässäni filotaikinaa :)Ari Makelahttps://www.blogger.com/profile/15543949136812645410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-76305091721701144212009-03-21T16:10:00.000+02:002009-03-21T16:10:00.000+02:00-stjtr- kävin vilkaisemassa tuolla Kurpitsamoskan ...-stjtr- kävin vilkaisemassa tuolla Kurpitsamoskan sivuilla (olipas vaivalloista painaa tuota postauksessakin sijaitsevaa linkkiä ;)) ja tosiaan - herneitä, minttua ja tilliä niistä löytyi. koristelu oli hoidettu ansioituneesti pistaasipähkinöillä.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-28884470922775838992009-03-21T14:46:00.000+02:002009-03-21T14:46:00.000+02:00Niissä oli herneitä ja minttua ainaskin.Niissä oli herneitä ja minttua ainaskin.-stjtr-https://www.blogger.com/profile/04701907677680646963noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-62174581005775491332009-03-21T13:43:00.000+02:002009-03-21T13:43:00.000+02:00Yaelian: oliskos antaa vinkkiä tuonne makeiden jut...Yaelian: oliskos antaa vinkkiä tuonne makeiden juttujen puolelle? varmasti laajennamme osaamistamme sinnekin päin, sillä filo oli helppoa kuin voitaikina.<BR/><BR/>-stjtr- : meilläkin on ruvetttu syömään enemmän pinaattia - hyvää on! <BR/><BR/>Olivat ne Moskan kolmiot kyllä hyviä, eikös niissä ollut mintturyyditettyä makua? ne olivat kunnon kokoisiakin näihin meidän minikääryleisiimme verrattuna.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-6191905964597017692009-03-21T12:39:00.000+02:002009-03-21T12:39:00.000+02:00Söpöjä! Mie rakastan pinaattia! Ne Kurpitsamoskan ...Söpöjä! Mie rakastan pinaattia! Ne Kurpitsamoskan kolmiot olivat myös nameja!-stjtr-https://www.blogger.com/profile/04701907677680646963noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-69159905330290548502009-03-21T12:38:00.000+02:002009-03-21T12:38:00.000+02:00Nami nami! Täällä käytetään filotaikinaa paljon;ma...Nami nami! Täällä käytetään filotaikinaa paljon;makeissa ja suolaisissa leivonnaisissa,hyvää on!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com