tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post8113901238670905706..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Miksi juoda lager-olutta leipoessa eli Onnistuneet korvapuustit vih-doin-kinMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-75661936741479274212013-10-05T10:22:58.725+03:002013-10-05T10:22:58.725+03:00Kiitokset kommenteista.
Itse paha mennä sanomaan...Kiitokset kommenteista. <br /><br />Itse paha mennä sanomaan ammattilaisvinkkien paikkaansapitävyydestä, kun pullien leivonta ei ole ihan mitään iisibiisihommaa mulle.<br /><br />Vanha postaus mutta kaivoin nyt esilleMerituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-88955176950249582952013-10-05T10:21:28.879+03:002013-10-05T10:21:28.879+03:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Ilves Eskarihttps://www.blogger.com/profile/03779661151413160629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-59835299627420183832013-10-04T20:55:27.029+03:002013-10-04T20:55:27.029+03:00no kylläpäs tätä Suurta Suomalaista Juhlapäivää on...no kylläpäs tätä Suurta Suomalaista Juhlapäivää onkin nyt juhlittu :-) (meillä tosin sen perinteisen korvapuustibostonin lisäksi myös Ameriikan malliin suolakinuskipekaanitäytteisillä tahmapullilla :-)Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-2866178368881692252013-10-04T18:47:45.155+03:002013-10-04T18:47:45.155+03:00Mä leivon aina veteen ja sokeria yöhön ohjeeseen a...Mä leivon aina veteen ja sokeria yöhön ohjeeseen ainaki desi enemmän.. Vähemmän jauhoja et just saa leipoutumaan ja rasvaa 50g enemmän.. Mutta on herkullisen näköisiä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-51173847632334989242012-09-26T13:10:27.770+03:002012-09-26T13:10:27.770+03:00"Ammattilaisen vinkit: Liian kauan vaivatusta..."Ammattilaisen vinkit: Liian kauan vaivatusta pullasta tulee sitkoinen"<br /><br />Tässähän nyt ei ole mitään ammattimaista, koska pullataikinassahan täytyy olla sitko. Sen takia sitä vaivataan, että saadaan sitko aikaiseksi. mitä paremmin pullataikina kestää venyytystä niin sitä parempi se on. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-25186989651129461092012-03-12T21:49:37.041+02:002012-03-12T21:49:37.041+02:00en tiiä, vähän sekavaa kyllä, voi olla että toi on...en tiiä, vähän sekavaa kyllä, voi olla että toi on tosi väärässä paikassa ja tossa on leipuri ajatellut että taikina kaulataan koneella, sillon sen on hyvä antaa vähän rauhottua kaulausten välillä. tai sitte se on vaan että vaivaamisen ja kaulaamisen välillä, just vaivattua taikinaa ei saa juuri millään littanaksi.<br /><br />tosi ärsyttävää kun tää blogger ei enää ilmota uusista kommenteista!aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-72732853275541261222012-03-10T09:25:01.915+02:002012-03-10T09:25:01.915+02:00Kirjassa tosiaan lukee : "Liian kauan vaivatu...Kirjassa tosiaan lukee : "Liian kauan vaivatusta pullataikinasta tulee liian sitkoinen ja kaulitseminen vaikeutuu. Anna taikinalevyn levätä kaaviloimisen välillä, niin sitkot rauhoittuvat". En tehnyt näin ja siksi en merkinnyt vinkiksikään. Siis miten kaaviloimisen välillä? Eihän sitä kaaviloida kahta kertaa?Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-49302288969067689482012-03-08T00:30:17.338+02:002012-03-08T00:30:17.338+02:00meinasin siis sitä "jos vaivaat taikinaa tosi...meinasin siis sitä "jos vaivaat taikinaa tosi paljon niin anna sen levätä että on helpompi kaulita"-vinkkiä mitä tossa sun listassa ei edes ollut mutta musta kirjassa oli. tossa ohjeessa kun se lepää muutenkin jo niin vinkki on hassu.<br /><br /><br />varmaan pitää itekin yrittääaleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-21374877549592380482012-03-07T20:43:36.947+02:002012-03-07T20:43:36.947+02:00Nanna, sinä pullantuoksuinen äiti!
Sirkku: Lapset...Nanna, sinä pullantuoksuinen äiti!<br /><br />Sirkku: Lapset on kyllä yllättävän taitavia kun antaa tehdä. Meilläkin poitsu oppi kerrasta rikkomaan kananmunat niin ettei kuorenpaloja eksy mukaan. <br /><br />Mitäs jauhoja suosittelisit? Meillä taisi olla nyt juurikin Sunnuntai luomujauhoja. <br /><br />Yaelian: ja mielelläni antaisin jos täällä olisit :). <br /><br />aleksin kanssa tosiaan väännettiin hiukan tästä aiheesta jo tuolla viva ciapattan facebookissa...Nillä vinkeillä me edettiin ja hyvin onnistui :). <br /><br />Mari: Keskity siihen tuoksuun! En ole tiennyt että korvapuusteja voi inhota :O.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-76016623885424523992012-03-07T11:14:17.500+02:002012-03-07T11:14:17.500+02:00Okei, teen viikonloppuna korvapuusteja. En ole iki...Okei, teen viikonloppuna korvapuusteja. En ole ikinä leiponut pullaa ja korvapuusteja inhoan, mutta jos niistä voi saada noinkin herkullisen näköisiä, niin mikä ettei!Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-69110399937659591832012-03-06T21:54:16.834+02:002012-03-06T21:54:16.834+02:00en muuten arvostele, paitsi positiivisesti.. nää o...en muuten arvostele, paitsi positiivisesti.. nää on noussut paljon kauniimmin ja paremmin kun siinä kirjan kannessa :)<br /><br />ne ammattilaisvinkit kirjassa on vähän hassut koska ne on ei ole tähän taikinaan vaan taikinnaan jota ei "nosteta kaksinkertaseksi" vaan leivotaan suoraan vaivauksen jälkeen, leipomotyylillä.aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-4662363138226543282012-03-06T17:18:00.096+02:002012-03-06T17:18:00.096+02:00Hienot puustit ja ihanat pikku leipuriapurit! Itse...Hienot puustit ja ihanat pikku leipuriapurit! Itse en ole mitenkään pullan ystävä,mutta kyllä voisin noista korvapuusteista yhden ottaa....Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-62170446256597176762012-03-06T11:50:13.201+02:002012-03-06T11:50:13.201+02:00Minullakin oli eilen korvapuustipäivä viisivuotiaa...Minullakin oli eilen korvapuustipäivä viisivuotiaan apurin kanssa. Häkellyttävää, että viisivuotias on hommassa yhtä taitava, kuin aikuinen.<br /><br />Olen todennut, että kakkupohjan ja korvapuustien teko on ihan yhtä lailla onnenkauppaa. Kaikki täytyy mennä just kohdalleen, että tulos hipoo täydellisyyttä.<br />Se on kuitenkin fakta, että Sunnuntai-jauhoilla ei pullat tahdo onnistua millään; jauho on liian hienoa.<br />Mutta niin vain hävisi meilläkin kaikki eilisen tuotokset, eli uusi pullapäivä täytyy pitää pian.Sirkkuhttps://www.blogger.com/profile/14511059055922320741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-58303937481389173912012-03-06T11:43:03.883+02:002012-03-06T11:43:03.883+02:00Sattupa hyvin, että meillä juuri leivottiin eilen ...Sattupa hyvin, että meillä juuri leivottiin eilen korvapuusteja, muuten olisin ollut pakoitettu ryhtymään kotikorvapuustinhimossani heti leivontapuuhiin näiden kuvien ja tekstin jälkeen.Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.com