tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post815578997001148529..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Kombukuha eli kobujimeMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-672002603689439112010-06-25T08:34:04.913+03:002010-06-25T08:34:04.913+03:00Huomasin vasta nyt tämän postauksen, joka oli jost...Huomasin vasta nyt tämän postauksen, joka oli jostain syystä livahtanut multa kokonaan ohi (yleensä luen teiltä kaikki). Onpa hauska kuulla, että kokeilu onnistui ja juttu toimi. Minun hermoilla aina vain kokeillaan jonkun konseptin toimivuus, enkä koskaan jaksa paneutua reseptin hiomiseen:-P Pistän Masahirollekin tiedon, että hän onkin nykyään kulinnääriambassadööri Suomen ja Japanin välillä;-)Anuhttps://www.blogger.com/profile/02924303102903549678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-30755851381248326762010-06-24T20:37:42.994+03:002010-06-24T20:37:42.994+03:00Totta, kokeilematta ei tiedä sopiiko omaan makuun....Totta, kokeilematta ei tiedä sopiiko omaan makuun. <br /><br />Minäkin tykkäsin kuhasta näin valmistettuna kovasti. Onneksi liki on hyvä kalakauppias, joskin vain keskiviikkoisin ja lauantaisin.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-73750028599751594822010-06-23T23:35:22.855+03:002010-06-23T23:35:22.855+03:00Nelle, tietysti pitää.
Kombu-kuha oli todella upe...Nelle, tietysti pitää.<br /><br />Kombu-kuha oli todella upeaa eikä upeutta vähennä se, että kuha on minulle täkäläisten vesien himoituin kala.<br /><br />Ajatus noin valmistetusta lohesta ei oikein sytytä sillä über-tuoreen lohen itsensä suussasulavuus ja ominaisuusmaku peittänee hennon valmistustavan alleen. Kokeilematta ei tietenkään voi tietää.Ari Makelahttps://www.blogger.com/profile/15543949136812645410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-22136290384520088812010-06-15T23:09:14.952+03:002010-06-15T23:09:14.952+03:00Yaelian: Anu Hopiakin oli kokeillut juurikin lohel...Yaelian: Anu Hopiakin oli kokeillut juurikin lohella onnistuneesti, mutta hänen ystävänsä Masahiro Kimura oli sanonut tekniikan olevan parhaimmillaan vaalean kalan kanssa. siksi halusin kokeilla kuhalla.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-85943686816936122202010-06-15T21:33:25.344+03:002010-06-15T21:33:25.344+03:00Täällä saa hyvin kombua terveys-ja aasialaiskaupoi...Täällä saa hyvin kombua terveys-ja aasialaiskaupoista.Ehdottomasti menee kokeiluun jossain vaiheessa,tosin kala varmaan tulee olemaan joku muu.Kävisköhän tuohon myös lohi?Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-43366197515468514662010-06-15T17:04:30.354+03:002010-06-15T17:04:30.354+03:00Nelle suosittelen käymään! Maku oli mietoudessaan ...Nelle suosittelen käymään! Maku oli mietoudessaan hieno!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-47021660708682231812010-06-15T09:16:41.497+03:002010-06-15T09:16:41.497+03:00Hitsi, pitäisköhän käväistä tokyokanissa... :)Hitsi, pitäisköhän käväistä tokyokanissa... :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.com