tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post8202273491485955312..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Kukkoa viinissä - Coq au vinMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-33007802708345515262015-06-29T00:03:50.314+03:002015-06-29T00:03:50.314+03:00Laittakaapa pataan muutama ruokalusikallinen intia...Laittakaapa pataan muutama ruokalusikallinen intiaanisokeria (se on ruskeata muttei fariinisokeria)jos herkulliset maut eivät muuten irtoa. Samalla mahdolliset kitkeryydet ja happamuudet häviävät.<br /><br />JoneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-30881449340910974172010-10-30T11:59:37.185+03:002010-10-30T11:59:37.185+03:00Klasu: Mutta se mielilisäkin tekee paljon!
Niko: ...Klasu: Mutta se mielilisäkin tekee paljon!<br /><br />Niko: No ei mekään. Se oli tosi tiukkaa, vaikka viivytettiin lasissakin kun asia huomattiin. <br /><br />Muistaakseni oli 13,80 kg Reinin Lihassa pakasteena. Siinä paikkeilla joka tapauksessa. Tietääkseni suomalaista luomubroiskua ei saa ostettua, korjatkaa jos olen väärässä.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-39577408725219182542010-10-29T08:37:31.330+03:002010-10-29T08:37:31.330+03:00Mä en henkilökohtaisesti tykännyt tosta viinistä l...Mä en henkilökohtaisesti tykännyt tosta viinistä laisinkaan, kun joskus testimielessä pullon ostin. Toisaalta eipä ole grenache ja syrah mun lempparirypäleitäkään, mutta silti maku oli jotenkin ohuen pistelevä noinkin arvokkaaksi viiniksi.<br /><br />Kuinka paljon noi luomubroilerit maksavat? Harmi vaan että tulevat Ruotsista.Nikohttp://www.nikorasanen.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-75291015699103261312010-10-29T08:21:40.392+03:002010-10-29T08:21:40.392+03:00Punaviiniä taisi tulla vähemmän, demi-glacea ei ol...Punaviiniä taisi tulla vähemmän, demi-glacea ei ollenkaan vaan lihalientä ja jauhoja taisi tulla myös. Kypsennysaika taisi olla pidempi. Taisin tehdessäni yhdistää useampaa eri reseptiä ja yrittää löytää niistä jonkin optimin.<br /><br />Joo en minäkään huomannut mitään erikoisempia makueroja luomubroilerissa, mutta mieli on parempi :)Klasuhttp://keittionatsi.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-9215880036995154332010-10-28T21:19:40.147+03:002010-10-28T21:19:40.147+03:00Klasu: Miten oma ohjeesi erosi tästä?
Ollaksemme ...Klasu: Miten oma ohjeesi erosi tästä?<br /><br />Ollaksemme rehellisiä emme maistaneet broiskussa eroa tavalliseen, mutta fiilis teietysti oli eri. En tiedä maistuisiko ero eri lailla valmistettuna. <br /><br />puolukka: Me ostimme nyt pancettamme Hakaniemen Hallin Roiniselta, mutta ainakin Iso Omenan Cittaristakin on saanut. Italian reissuilta tuota on tarttunut myös matkaan :).Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-5880233125776020782010-10-28T10:25:54.863+03:002010-10-28T10:25:54.863+03:00Mistä saa pancettaa?Mistä saa pancettaa?puolukkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-49249694879024169282010-10-28T09:35:53.894+03:002010-10-28T09:35:53.894+03:00Coq Au Viniin käytetään kait yleensä burgundia, ku...Coq Au Viniin käytetään kait yleensä burgundia, kuitenki ne tuppaa olemaan vähän hintavampia nii itse tehdessäni kukkoa viinissä hiukan eri reseptillä käytin Cono Surin pinot noiria. En muista oliko kukko kitkerää, mutta en silloinkaan itse ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen. Jotain puuttui. Pitää kuitenkin kokeilla tuota Hansin ohjetta, se näyttää paremmalta kuin itse käyttämäni.<br /><br />Noi Reinin Lihasta saatavat ruotsalaiset luomubroilerit on loistavia! Yleensä oon vältelly broilerin ostamista eettisyyssyistä, mutta nyt viimein broileria saa luomunakin.Klasuhttp://keittionatsi.blogspot.com/noreply@blogger.com