tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post8911976792218805790..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Gyoza-nyytitMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-63164229816677542092010-09-08T13:04:06.279+03:002010-09-08T13:04:06.279+03:00Hui, vesi ja kuuma öljy kuulostaa aika vaarallisel...Hui, vesi ja kuuma öljy kuulostaa aika vaaralliselta yhdistelmältä, toivottavasti ei käynyt pahemmin! <br />Meillä on ollut gyoza-kesä, ihania, ihania nyyttejä! (tuo you might like also -systeemi on kiva, kun pääsee sukeltamaan vanhoihinkin teksteihin... :)pineahttps://www.blogger.com/profile/10318849526065560488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-32564829277164166272008-12-29T19:21:00.000+02:002008-12-29T19:21:00.000+02:00Rossana: tuo ViiVoan on meiltä katsottuna niin han...Rossana: tuo ViiVoan on meiltä katsottuna niin hankalan matkan päässä. sinne täytyy ihan erikseen lähteä. Tarvitsisi aina kerätä listaa ja kun sinnepäin lähtee, ostaisi paljon samalla kertaa. mutta kiitos vinkistä -jos emme itse jaksa ruveta taikinaa kaulitsemaan vaikka eipä tuokaan hankalaa ollut. varsinkaan kun en itse tehnyt sitä :).<BR/><BR/>karaimame: it was so nice to hear from you! It's been quite a while since last time.<BR/><BR/>lovely if our post brought back some memories! <BR/><BR/>thank you for that udon-tip.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-49232203823646383522008-12-29T19:13:00.000+02:002008-12-29T19:13:00.000+02:00Great recipe! I remember spending the afternoon ma...Great recipe! I remember spending the afternoon making gyoza with parents, a huge batch , enough to fill my belly :). We always opened the dough thin and cutted with round shape cutter. Kauliminen was my dad´s job and filling and closing it ours :). The rest of the dough was used to make "udon" noodles.<BR/>Aw.. nice memories.<BR/>Thanks for the great post!karaimamehttps://www.blogger.com/profile/10661071269865880336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-19864101441628377132008-12-29T17:56:00.000+02:002008-12-29T17:56:00.000+02:00No vii voanista tietenkin :). Mä en edes yritä ets...No vii voanista tietenkin :). Mä en edes yritä etsiä mitään erikoisuuksia tavallisista kaupoista, kun tulee aina turha reissu. Juup kyllä kannen alla hörytin, mutta höyrytin ihan kuivaksi nuo nyytit. Onnistuu taatusti tavalla tai toisella. Makuhan se on tärkeä. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-12164213596637250322008-12-29T09:53:00.000+02:002008-12-29T09:53:00.000+02:00Yaelian: tämä oli kyllä ihana, suosittelen. Pastap...Yaelian: tämä oli kyllä ihana, suosittelen. Pastapään mukaan taikina oli myös helppo kaulita ohueksi. <BR/><BR/>Rossana: mistäs sitten löysit wonton-taikinaa? sitä ei ikinä tiedä miten kaupan hyllyjen kätköissä on, mutta tätä nyt ei kyllä löytynyt. <BR/><BR/>ahaa! me ajattelimme että höyrytys tarkoittaa nimenomaan kannen alla tapahtuvaa. no, onnistuu näköjään kummin vain tavalla :)Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-50961130194987276852008-12-29T09:47:00.000+02:002008-12-29T09:47:00.000+02:00Vau, että teitte itse taikinan! En minäkään omiani...Vau, että teitte itse taikinan! En minäkään omiani cittarista löytänyt ;)<BR/><BR/>Hienoilta ja herkullisilta näyttävät. Mä taasen höyrytin pelkällä kanaliemellä gyozat paistinpannulla ja höyryvesi haihtui lopuksi ja pannu kuivasi nyytit.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-11983713889943265142008-12-28T21:15:00.000+02:002008-12-28T21:15:00.000+02:00Ihana resepti, ihailinkin gyozoja Rossanan blogis...Ihana resepti, ihailinkin gyozoja Rossanan blogissa ja mietin minkälaisen kasvispohjaisen täytteen siihen laittaisi, ja tässähän se tuli:-)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com