tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post8924224491739196936..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Itse tehty majoneesi Merituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-54523457215241482282016-10-16T18:47:40.170+03:002016-10-16T18:47:40.170+03:00Majoneesin teko on jäänyt meidän perheessäkin myst...Majoneesin teko on jäänyt meidän perheessäkin mysteeriksi. Näiden kuvien ja reseptin avulla kokeilen seuraavalla kerralla. Kirsi / Tekila's Bakeryhttp://www.tekila.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-46003013204424181902016-10-09T22:04:42.319+03:002016-10-09T22:04:42.319+03:00Minna: Se on nopeaa ja hyvää! Onko erityisiä maust...Minna: Se on nopeaa ja hyvää! Onko erityisiä maustamisvinkkejä. <br /><br />minni: Meillä on sitäkin, joten pakko kokeilla! Laku toimii hienosti ainakin tomaatin kanssa, hmm...<br /><br />Jenni: Juu, me oltiin mukana siinä kampiksessa. Taidettiin turahuttaa majoa savustetulle kaalilla. <br />Mä olen ihan rakastunut noihin rasioihin. Ja vielä kun meidän laatikkoon menee matalia kaksi päällekkäin, ne on tosi käteviä tilpehööverin säilytykseen. <br /><br />Helinä: Joo, oikeenlaiset purkkikoot on tärkeitä - tarpeeksi iso tai sitten sopivan pieni ettei tule hävikkiä, miten milloinkin. <br /><br />Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-7233229614887245782016-10-09T09:45:46.643+03:002016-10-09T09:45:46.643+03:00Mä ostin purkillisen Hellmannssia ruokabloggaajien...Mä ostin purkillisen Hellmannssia ruokabloggaajien suosituksesta. Joten todistetusti kampanjanne puri kuluttajaan! En kylläkään ollut niin vakuuttunut sen parhaudesta että olisin vaihtanut Kruununmajoneesiin, jota yleensä käytän jos valmismajoneesia ostan. Ostopäätökseeni kylläkin vaikuttaa suurimmissa määrin majoneesipurkin koko eikä merkki. :DHelinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-1861185300798964942016-10-08T22:07:54.075+03:002016-10-08T22:07:54.075+03:00Muistaako Merituuli vielä #majogaten kun ruokablog...Muistaako Merituuli vielä #majogaten kun ruokabloggaajat tekivät yhteistyötä Hellmanns majoneesin kanssa. Skandaali! :D Tosissaan, itsetehty on ihan parasta ja välillä tuleekin panostettua, mutta toisinaan ei valmismajoneesin voittanutta. Ainakin just silloin kun se kananmuna ei tietenkään ole huoneenlämpöinen ja ruoka pitäisi olla pöydässä jo 10 minuuttia sitten :) Joskus olen tehnyt pikamajoneesia sauvasekoittimella, mutta ei se vaan ole sama. Jää litkummaksi. Kätevän oloisia nuo säilytysrasiat. Harmi että ehdin juuri hankkia uusia meidän keittiönlaatikoihin - nyt on taas hetken lähes järjestys.Jennihttps://www.blogger.com/profile/15988178074711597187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-7112870549542254882016-10-08T10:31:44.412+03:002016-10-08T10:31:44.412+03:00Mä laitan limemajoneesiin lakujuuren jauheena. Väl...Mä laitan limemajoneesiin lakujuuren jauheena. Välillä enempi, välillä vähempi, miten nyt sattuu milloinkin sopivalta tuntumaan. minnihttps://www.blogger.com/profile/08456753870980893405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-77415984214066846452016-10-07T12:49:14.691+03:002016-10-07T12:49:14.691+03:00Me tehdään monesti majoneesi itse, juurikin sauvas...Me tehdään monesti majoneesi itse, juurikin sauvasekoittimella pitkulaisessa astiassa. Ihan huippu hyvää!Minnahttp://www.kuitetekee.com/2016/08/08/lakritsimutakakku/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-56199066182338101492016-10-05T20:57:26.121+03:002016-10-05T20:57:26.121+03:00Peggy: On on! Mitä maustamiskikkoja sulla on?
Ail...Peggy: On on! Mitä maustamiskikkoja sulla on?<br /><br />Aila: Niin onkin (meistä aikuisista) mutta lapset ei ole kotonatehtyyn saaneet makua. <br /><br />Lotta: Mikä siinä epäonnistuu? <br /><br />minni: Oi joi. Kylläpä kuulostaa hyvältä! Laitatko lakritsijuuren jauheena vai raastatko jotenkin?<br /><br />Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-87069042148561152602016-10-05T19:33:01.862+03:002016-10-05T19:33:01.862+03:00Yksi mun majoneesisuosikeista on limellä, limenkuo...Yksi mun majoneesisuosikeista on limellä, limenkuorella, ruskealla sokerilla (ja ripauksella lakristsanjuurta) maustettu majoneesi. Superherkkua jättikatkiksenpyrstöjen kanssa. Mä oon kyllä niin nolo, että oon äitini oppien mukaan tehnyt majoneesin aina ihan puuhaarukalla vatkaten... :-D Pitäsköhän päivittää nykyaikaan!minnihttps://www.blogger.com/profile/08456753870980893405noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-21606869981580386392016-10-05T18:01:13.593+03:002016-10-05T18:01:13.593+03:00Minäkin olen majoneesitumpelo, ei vain ota onnistu...Minäkin olen majoneesitumpelo, ei vain ota onnistuakseen kun itse yrittää.. Melkein noloa suorastaan, varsinkin kun muut hehkuttavat miten se onnistuu niin kätevästi ja melkein itsestään! Ei kai auta kun harjoitella vaan lisää.Lotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-65952741492703955872016-10-04T07:27:44.825+03:002016-10-04T07:27:44.825+03:00Nanna, mullakin on Bamix mutta en muistanut tuota ...Nanna, mullakin on Bamix mutta en muistanut tuota levyterää. Merituuli, kyllä itse tekemä maksalaatikko on parempaa! Maksan makua voi säätää (paljonko lienee kaupan laatikossa, kun se maksan maku on aika mieto) ja mausteita ja pitkä haudutus...Ailahttps://www.blogger.com/profile/00396071831881586161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-33810858156744716302016-10-03T21:06:19.572+03:002016-10-03T21:06:19.572+03:00Itssetehty majo on niin hyvää! Pitäisikin hankkia ...Itssetehty majo on niin hyvää! Pitäisikin hankkia tuollainen näppärä vekotin. Vanha sauvasekoitin sanoi moikat.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11572764735583468489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-41610244330357005692016-10-03T18:37:15.743+03:002016-10-03T18:37:15.743+03:00Hannele: no mihinpä pekoni ei kävisi...ihana vinkk...Hannele: no mihinpä pekoni ei kävisi...ihana vinkki, kiitos sinullekin!<br /><br />Nanna: Nellellä taitaa olla just se kun surrauttelee majot tulemaan ihan hetkessä. Kätevä vehje!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-24874233701479101622016-10-03T10:27:27.827+03:002016-10-03T10:27:27.827+03:00OOh...ja mä sain just vanhankunnon bamixin ja siin...OOh...ja mä sain just vanhankunnon bamixin ja siinä on ihana levyterä joka kuohkeuttaa majoneesin like you've never seen!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-15691589755679961612016-10-03T08:41:33.505+03:002016-10-03T08:41:33.505+03:00Tuo Helinän mainitsema pekonimuru oli mielessä min...Tuo Helinän mainitsema pekonimuru oli mielessä minullakin. Se tuo majoneesiin aivan mielettömän maun!<br /><br />Parmesaanimajoneesia täytyykin kokeilla, kuulostaa ihan mahtavalta!Hannele | Kokit ja Potit -ruokablogihttps://kokitjapotit.blogspot.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-24385615344607605812016-10-02T20:32:37.782+03:002016-10-02T20:32:37.782+03:00Dinner: Kiva että oli vinkiksi.
Mari: kokeile ih...Dinner: Kiva että oli vinkiksi. <br /><br />Mari: kokeile ihmeessä!<br /><br />Juulia: Niin mullakin kävi ennen Jukan ohjeita :). <br /><br />Jael: Liquid smokessa en olekaan päässyt vielä hifistelyasteella - kiitos siis vinkistä!<br /><br />Mallaspulla: Saman olen nähnyt ja todistanut. Meillä vaan on vääränmoinen sauvis. <br /><br />Minna noin en ole osannut asiaa ajatellakaan. <br /><br />Helinä: Kiitos pekonivinkistä!<br /><br />Anne: En minäkään tajua, mutta jotkut ruuat vaan on. <br /><br />Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-63095127797439498722016-10-02T19:47:33.207+03:002016-10-02T19:47:33.207+03:00Itsetehty majoneesi on ollut oma koetinkivi, se ei...Itsetehty majoneesi on ollut oma koetinkivi, se ei vaan _millään_ ota onnistuakseen. Ei siis koskaan! sitten seison insinööriystävän vieressä ja seuraan silmä kovana kun hän tekee majoneesia itse, helppoa ja onnistuu aina. En ymmärrä :DAnne / 52 weeks of deliciousnesshttp://www.52weeksofdeliciousness.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-1116516639210032522016-10-02T19:39:13.376+03:002016-10-02T19:39:13.376+03:00Yksi lisävinkki mausteeksi: paistettu pekonimuru. ...Yksi lisävinkki mausteeksi: paistettu pekonimuru. Kävisi varmasti hyvin tuon savun kanssakin, jos ei käytä savustettua peksua. Pekonimajoneesi toimii hyvin juurikin grilliherkkujen kanssa. :)Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-37052961225220751642016-10-02T19:31:46.214+03:002016-10-02T19:31:46.214+03:00Itse tehty majoneesi on ihan ylihyvää. Harmillises...Itse tehty majoneesi on ihan ylihyvää. Harmillisesti myös herkkävatsaiselle vähän riskaabeliä. Siis minullahan on rautamaha, mutta tuhti kotimajoneesi aiheuttaa välillä väänteitä kahdelle herkkikselle perheessä... eikä kyseessä ole tosiaankaan vanhentunut kananmuna tai vastaava. Se vaan on aika tymäkkää tavaraa. Minna Vuo-Chohttp://tatakeittioelamaa.blogspot.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-87710816197283313722016-10-02T18:57:04.019+03:002016-10-02T18:57:04.019+03:00Jep, nykyisin ei tule ostettua majoneesia kaupasta...Jep, nykyisin ei tule ostettua majoneesia kaupasta enää ollenkaan, kun sen surauttaa hetkessä itse. Meillä on tosin takataskussa supernopea majoneesiohje: huoneenlämpöiset aineet kerralla kapeaan kulhoon, sauvasekoitin kulhon pohjaan, käynnistys ja parin sekunnin päästä on valmista. Maagista mutta totta ja onnistuu aina ;)Mallaspullahttp://mallaspulla.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-52378863704587441142016-10-02T18:24:17.227+03:002016-10-02T18:24:17.227+03:00Liquid smoke on mahtavaa:) Löysin joku aika sitten...Liquid smoke on mahtavaa:) Löysin joku aika sitten täältä kuulemma (amerikkalaisen tuttavan mukaan) parasta mahdollista liquid smokea (Colgin) jota oli 4 erilaisena makuna. Mulla on vielä pullot avaamatta kun on Jenkeistä saatu toinen pullo vielä käytössä,mutta niillähän saa mahtavat maut tuollaiseen kotona tehtyy majoneesiin:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-18147739662110274302016-10-02T18:20:24.563+03:002016-10-02T18:20:24.563+03:00Itse tehty on tosiaankin hyvää,ja siihen voi lisät...Itse tehty on tosiaankin hyvää,ja siihen voi lisätä mausteita ym:) vaikka chipotlea...<br />Kivalta vaikuttaa tuo teidän laitteenne:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-43227867885793030782016-10-02T18:08:58.667+03:002016-10-02T18:08:58.667+03:00Apua, nyt tuli elävästi mieleen mun edelliskertain...Apua, nyt tuli elävästi mieleen mun edelliskertainen majoneesin tekoyritelmä :´D seuraavalla kerralla katson ohjeet suoraan täältä enkä yritä soveltaa ulkomuistista. Meni nimittäin aika reilu määrä öljyä hukkaan tuolloin .......Juulia / Vaimomatskuuhttp://www.vaimomatskuu.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-41847766191120460642016-10-02T16:56:11.170+03:002016-10-02T16:56:11.170+03:00Mainio lista majoneesin maustevinkkejä. Liquid smo...Mainio lista majoneesin maustevinkkejä. Liquid smoke täytyy testata!!Marihttp://www.jotainmaukasta.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-75790085713355282542016-10-02T16:55:23.455+03:002016-10-02T16:55:23.455+03:00Kiva postaus! Itse tehty majoneesi on niin hyvää. ...Kiva postaus! Itse tehty majoneesi on niin hyvää. Tosi hyvän maustevinkki -listan ootte koonneet. Kokeilen ekaksi parmesaani ranujen kanssa & valkosipuli toimii aina ja minkä ruuan kanssa vaan. Dinner4u2https://www.blogger.com/profile/16200658466340421593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-31368868635932390412016-10-02T15:20:11.944+03:002016-10-02T15:20:11.944+03:00Taru: Jukan ohjeilla minäkin olen onnistunut sillo...Taru: Jukan ohjeilla minäkin olen onnistunut silloin kun mies itse ei ole kotona. Lapset ihan hämmästyivät :). <br /><br />Sari C: Voi eiiii. Mä ihan hämmästyin että majo säilyy viikon tiivisti pakttuna jääkapissa. Kai sen aikana tuommoinen kaksi desiä kuluu? Vaikka käyttäisi levitteenä leivällä kuten me tuossa kuvassa käytettiin sitruunakuorilla maustettua majoa katkarapujen alla (oli muuten hyvää!). <br /><br />Sari S: Kiitos palautteesta :)!<br /><br />Aila: Josko tästä uutta puhtia?<br /><br />Veera R: No ei. Musta itse tehty maksiskin on hyvää mutta lapset ei ole suostuneet sitä kertaakaan syömään. Joskus näin miten paljon kuapan maksiksessa on rasvaa ja sokeria, enkä ihmetellyt lasten valintaa enää yhtään, vaikkei se terveellinen olekaan. <br />Kiitos idea-kommentista! Lämmittää!<br /><br />Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.com