tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post9205283578785232733..comments2024-03-21T07:39:21.590+02:00Comments on SILLÄ SIPULI: Tomaattikeitto ginilläMerituulihttp://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-57305351725425799912016-08-02T18:22:00.990+03:002016-08-02T18:22:00.990+03:00Samaa mieltä Tapsa!Samaa mieltä Tapsa!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-20696579867709201552016-08-01T20:41:05.050+03:002016-08-01T20:41:05.050+03:00Ginin määrä on kokemuksieni mukaan ihan sopiva; lo...Ginin määrä on kokemuksieni mukaan ihan sopiva; loraus pekonin päälle ja loput sopan joukkoon :)<br />chef Tapsahttps://www.blogger.com/profile/05313406861103004884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-48450684430770518852016-08-01T20:06:08.127+03:002016-08-01T20:06:08.127+03:00Ei se kyllä topakalta maistunut, ainakaan tällaist...Ei se kyllä topakalta maistunut, ainakaan tällaisten ginisieppojen mielestä :D<br />Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-228656839219608792016-08-01T17:10:59.641+03:002016-08-01T17:10:59.641+03:00Tämä kuulostaa ihan supermielenkiintoiselta! Ginin...Tämä kuulostaa ihan supermielenkiintoiselta! Ginin määrä tuntuu äkkiseltään aika topakalta, mutta ehkä just siksi tätä tekee mieli kokeilla :DHannele | Kokit ja Potit -ruokablogihttps://kokitjapotit.blogspot.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-69510104541382337682016-07-31T11:45:41.238+03:002016-07-31T11:45:41.238+03:00Kiitos täsmennyksestä Tapsa. Lehden ohjeessakin se...Kiitos täsmennyksestä Tapsa. Lehden ohjeessakin se mainittiin, mutta unohdin. Kröhöm. "Lorauta pekonia paistaessa giniä hieman sekaan, mutta älä liekitä". Hyvin kyllä leikkaa mielestäni myös keiton seassa. Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-91693271313309541952016-07-31T11:27:41.779+03:002016-07-31T11:27:41.779+03:00Viinakeittokirjan ohjeessa nimenomaan lorautetaan ...Viinakeittokirjan ohjeessa nimenomaan lorautetaan giniä myös paistuvan pekonin joukkoon, jolloin se varmastikin leikkaa sitä rasvaisuutta, oletan :)chef Tapsahttps://www.blogger.com/profile/05313406861103004884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-77409939089811321642016-07-31T11:25:00.161+03:002016-07-31T11:25:00.161+03:00Kiitos vinkistä Tapsa! Minä kyllä pidin possupekon...Kiitos vinkistä Tapsa! Minä kyllä pidin possupekonin rasvaisuudesta, gini juuri taittoi sitä kivasti. Makuasioita silti, enkä ole edes koittanut kalkkunapekonia. Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4566714196812256099.post-6410389074149097182016-07-30T22:06:40.728+03:002016-07-30T22:06:40.728+03:00Pari kertaa olen ko. soppaa tehnyt ja todennut, et...Pari kertaa olen ko. soppaa tehnyt ja todennut, että kalkkunapekoni on parasta tuohon. Ei ole liian rasvaista ja on kuitenkin sopivan lihaisaa.chef Tapsahttps://www.blogger.com/profile/05313406861103004884noreply@blogger.com