Sivut

maanantai 28. huhtikuuta 2008

Dipattavaa


Meille erilainen välipala syntyi kermaviilipohjaisesta dippikastikkeesta ja erilaisista "tikuista". Lapset kuorivat porkkanat ja kurkut jotka minä sitten pilkoin. Tarjolla oli myös (kaupasta ostettuja) leipätikkuja eli grissineitä, joita kyllä voi tehdä itsekin - mitäpä ei voisi :) . Kokeilimme myös varsiselleriä dippaukseen, mutta eipä ollut kaksinen... paitsi pian 3-vuotias kulinaristi rouskutti kyllä niitäkin menemään herkkuna.

Dippikastike on yksinkertaisesti tehty sekoittamalla kermaviilin joukkoon grillimaustetta. Annoin seoksen maustua jääkaapissa pari tuntia ennen välipalaa. Tarjoilin dippikastikkeen Allu-snapsilaseista, niin kenenkään ei tarvinnut kurkotella dippikulholle. Samalla tuli myös käytettyä snapsilaseja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat