Äitienpäivä on meillä yksi vuoden tärkeimmistä perhejuhlista, ellei tärkein (isänpäivän jälkeen). Tällä kertaa suunnittelin äitienpäivän menun vähähiilihydraattista ruokavaliota ajatellen. Tänä keväänä meiltä on jääneet parsat lähes huomioitta, joten menu sisälsi sitä nyt reilusti. Menu oli seuraava:
Alkupala
Keväinen parsakeitto ja hunaja-voipaistetut sienet
Pääruoka
Juustogratinoidut parsat
Naudan sisäfileepihvi
Lapsille lihapullat ja perunaa, porkkanaa, kermakastike
Jälkiruoka
Lämmin suklaakohokas
Ohjeet tuttuun tapaan erikseen omina postauksina.
Onnea vielä kaikille äideille!
Alkupala
Keväinen parsakeitto ja hunaja-voipaistetut sienet
Pääruoka
Juustogratinoidut parsat
Naudan sisäfileepihvi
Lapsille lihapullat ja perunaa, porkkanaa, kermakastike
Jälkiruoka
Lämmin suklaakohokas
Ohjeet tuttuun tapaan erikseen omina postauksina.
Onnea vielä kaikille äideille!
Lapsille oli siis poikkeuksellisesti oma pääruoka:
Herkulliselta kuulostava menu.Minäkin eilen ostin parsaa, pitää siitä tehdä jotain.
VastaaPoistaYaelian: oli kyllä herkkua! arvostan suuresti Pastapään tekemiä (juhla)menuita. Mies kun pohtii ja toteuttaa ne itse plus siivoaa vielä keittiön kaupan päälle. on ihanaa istuä valmiiseen pöytään!
VastaaPoista