Sivut

keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Ruusukaalipasta


Tässä kuussa tuli ostettua komian kokoinen satsi ruusukaalia, jonka satoa tässäkin postauksessa korjataan. Edelleen yliyksinkertaisesti, KOTONA Arleenan innoittamana.

Myös Jytis on innostunut ruusukaaleista, ihanasti.

Ruusukaalipasta epäitalialaisittain maustettuna

öljyä
ruusukaalia
sipulia
soijakastiketta
(simpukka)pastaa
pecorino-juustoa

Huuhtele ruusukaalit hyvin. Puolita.
Kuori ja lohko sipuli.
Laita pannulle öljyä ja paahda ruusukaaleja ja sipulipaloja siinä pastan kiehumisen ajan.
Mausta paistinpannun seos lorauttamalla sekaan soijakastiketta.
Yhdistä pasta vihannesten kanssa.
Ripsi päälle raastettua pecorinoa (toimi parmesaania paremmin) ja nauti.

4 kommenttia:

  1. Oi nam, näyttää houkuttelevalta!
    Nää ruusukaaliruuat on siitä mahtavia että saa hyvää tosi simppelisti, muutamilla raaka-aineilla ja vieläpä nopeasti.

    Tosin asuintoveri ilmoitti että nyt alkaa olla (ruusu)kaalikiintiö täynnä eli pitänee pitää hieman taukoa :)

    VastaaPoista
  2. Jytis: TÄYSIN samaa mieltä. lisäksi ruusukaalit on vielä tosi kauniita.

    kummallinen asuintoveri. se tulee vielä kerjäämään sun kaaliherkkujas ;).

    VastaaPoista
  3. Ennätinpäs piipahtamaan tänne, kun huomasin linkin johtavan Kotona-blogiini. Herkulta näyttää pastasi.
    Ruusukaali sopii pastan kanssa myös visuaalisesti hyvin. Katselin kuvaasi ja oli niin hyvännäköistä

    VastaaPoista
  4. arleena: siksi valitsinkin tähän pastaruokaan noita gnoccheja, joita meillä kyllä kutsutaan simpukkapastoiksi. kiva kun huomasit!

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat