JOS tykkää vuohenjuustosta, tässä vinkki sen nauttimiseen.
VUOHENJUUSTOA VUOHENPUTKELLA
Kerää vielä hiukan supullaan olevia vuohenputken alkuja. Huuhtaise ja kuivaa ne.
Asettele ylle vuohenjuustoa.
Lusikoi päälle hunajaa, jota ei ole lingottu ihan tasaiseksi vaan se on hiukan kiteistä. Parasta!
Ripsi ylle vielä sormisuolaa ja hiukan mustapippuria.
Jukka piti tätä hurjan herkullisena. JOS juusto olisi ollut sellaista pehmeän kermaista, olisin minäkin voinut kokonaisuutta maistaa. Nyt jäi markettivalikoiman vuoksi haarukoimatta.
Ihanaa! Vuohenjuustoa on jääkaapissa mutta vuohenputkia ei mistään löydy..
VastaaPoistaKolatun Verneri esimerkiksi maistuu mulle, mutta se "jokamarketinperuschevre" ei sitten millään. Siinä on liiallinen lampolan maku.
VastaaPoista