Sivut

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Valkoista pizzaa ja lisäaineettomien tuorejuustojen riemu




Innostuin Arlan kokkailutilaisuuden jälkeen kovasti tuotelahjaksikin saaduista lisäaineettomista tuorejuustoista - sekä ideana että makuna. Niinpä kehittelin niistä useitakin reseptejä, jotka löytyvät nyt Arlan nettisivuilta. Inspiraationa olen käyttänyt paitsi omaa blogia, myös maailmanmainiota TasteSpottingia. Reseptit ovat yksinkertaisia ja toimivia. Suosittelen kurkkimaan Arlan sivuille kuvien alla olevista linkeistä.
 
Lapset pitivät eniten tomaattisesta pastasta, johon on hyödynnetty Toscana tuorejuustoa.
Itse tykkäsin eniten feta-ranskankermatahnasta vesimelonin kanssa. Arlan resepteissä tahna on kurkkujen täytteenä.


Avokadotahna on ihan hurjan hyvää noiden vaaleiden ohuenohuiden näkkärien päällä.

Ensimmäinen ruokajuttuni josta sain rehellistä rahapalkkaa. Olen hurjan iloinen!

9 kommenttia:

  1. Hieno homma Merituuli! Oikein hieno!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on ihan mahdottoman hyvän näköisiä ruokia. Arlalla kävi säkä, kun saivat sut messiin.

    VastaaPoista
  3. Nanna ja Ankerias: Hurjan paljon kiitoksia kannustavista kommenteistanne!

    VastaaPoista
  4. Ihania ohjeita! Tuo tomaattinen pasta menee ekana kokeiluun.

    VastaaPoista
  5. Mahtavaa! Kivoja ohjeita ja vielä kauniit kuvat. Sulle urkenee vielä uusi ura tällä saralla, ihan ammattilaiselta näyttää jo :)

    VastaaPoista
  6. Kiitoksia vielä upeista resepteistä ja -kuvista! :) Eiköhän allekirjoittaneenkin täydy testailla tänään ainakin tuota ihanaa pastaa, nams ;)

    Niini Arla Ingmanilta

    VastaaPoista
  7. anna: Pastassa oli mukavan tomaattista makua, vaikka tuoretomaattia siinä ei ole lainkaan. Suosittelen lämpimästi!

    Emma: Ehkei nyt ihan ammattilaiselta, mutta olen kuviin tyytyväinen. Ja resepteihin myös!

    Niini: Kokeile ihmeessä. On kyllä älyttämän hyvää!

    VastaaPoista
  8. Onnea uudesta aluevaltauksesta! Valkoista pizzaa meilläkin on tullut tehtyä, mies pitää siitä melkein enemmän kuin tavallisesta. Nuo sienet ovat hurjan kauniita pizzan päällä!

    VastaaPoista
  9. pinea: Kiitos onnitteluista!

    Meillä Jukka taas sanoi että tuorejuustopitoista pizzaa pystyy syömään vähemmän kuin tavallista. Ei sekään välttämättä huono ole ;)?

    Minäkin pidän sienistä noin. Kuivattiin osa tuollaisina siivuina, joita on nyt sitten hyvä käyttää "koristekäytössä".

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat