Sivut

lauantai 29. elokuuta 2015

Krassikääröt

 
Minä rakastan krassin makua. Siinä on lempeää pippurisuutta, mutta myös ihan omanlaista makuaan jota en osaa kuvailla. Suutuntumaa löytyy perussalaatinlehtiä enemmän. Kukka maistuu myös luonnikkaalle, mutta on rakenteeltaan lehtiä hentoisempi.
Mummulareissulta sain luvan poimia mukaan lehtiä ja kukkia, joita löytyy mummun kukkapenkistä komea rivistö. Kasvinosat ovat säilyneet tosi hyvinä nyt melkein viikon rasioissa jääkaapissa.
 
Olen laittanut krassia paitsi aamupalaleiville ja salaattiin, myös alkupalaksi kääräisemällä lehtien sisään avokadoa ja kylmäsavulohta. Kääröt sain sidottua kiinni helposti ruohosipulilla. Helppoa, nopeaa ja ylen maistuvaa. Suosittelemme. Pari vuotta sitten kääröihin on laitettu avokadon sijasta villivihreitä

Mitä sinä kääräisisit krassiin?

2 kommenttia:

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat