Sivut

tiistai 14. lokakuuta 2008

Grillatut paprikat lisukkeeksi pihville

Halusimme maistuvaa väriä pihvilautaselle. Mietimme jo paprikalohkoja pannulla käytettynä, kun Veera ehdotti grillausta ja kuorien poistamista, jonka sitten toteutimmekin. Näin:

Paprikalisuke pihville

Grillaa eriväriset paprikat mustiksi uunissa.

Laita muovipussiin noin 5 minuutiksi, poista kuoret ja siemenet, siivuta. Huomasin että jostain syystä toisista lähti kuoret vaivattomasti, toisien kanssa meinasi mennä hermot. Joten kärsivällisyyttä :). Voit tehdä paprikat tähän vaiheeseen jo vaikka edellisenä päivänä, itse valmistin paprikat iltaa varten päivällä heti leivänpaiston jälkeen.

Kun sisäfilepihvit ovat paiston jälkeen vetäytymässä foliossa, lämmitä paprikat pannulla. Eli pannuun öljyä ja likistetty valkosipulinkynsi. Kun kynsi on kuullottunut niin poista se ja laita pannuun paprikat vain sen verran, että lämpenevät. Pannu pois liedeltä ja hyvää öljyä päälle vielä luraus. Sitten makua sormisuolalla (ja mustapippurilla). Nam!
Lautanen toimi pääruokana italialaisessa menussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat