Meillä viime lauantai meni ihan herkutellessa, koko päivä. Tässä tunnelmia tuolta mainiolta päivältä, jolloin nautinnollisia makuja ahdettiin kupuun jos missäkin ja samalla iloittiin ystävien, tuttujen ja oman perheen seurasta. Voiko ihminen paljon enempää toivoa?
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
Aamupala kirpsakan kuulakkaassa, auringon silaamassa syyskelissä Nummelan torilla. Suolaista ja makeaa.
Päiväunien jälkeen Espooseen juhlimaan 3-vuotiasta isäntää:
...josta matka jatkui muutaman kilometrin päähän ystävien luo päivälliselle:
Tortilloja ja hyvää punaviiniä
Isäntäväen lempijuusto on Chaumes.
Jälkiruuaksi kahvin kera petit four. Ohjeet makeisiin pikkupaloihin löytyvät Hans Välimäen kokoelmakirjasta Välimäki.
Ihania herkkukuvia,nyt tuli nälkä!!
VastaaPoista