Pääsiäislampaan ja juustojen jälkeen nautimme maailman universumin helpointa, vaan ei pashinta jälkiruokaa. Ostimme Maraboun kreemitäytettyjä suklaamunia ja riisuimme ne riemunkirjavista kääreistään. Nautimme yltiömakean herkun Vakka-Suomen Panimon Pääsiäisoluen kera. Maistelijajoukko löysi juomasta kahvia ja hunajaisuutta sekä kaakaota. Kaikki pitivät juoman ja syömän yhdistelmää todella onnistuneena.
Notta, nyt ei kyllä voi kukaan sanoa ettäkö ruoanlaitto olisi vaikeaa ;)
VastaaPoistaEi voi ei! Ja kun tuo munan yläosakin on jo kätevästi kaiverrettu niin että se on helppo irrottaa siististi.
VastaaPoistaMeillä oli jälkkärinä mignon- munat. Ne oli kanssa aika helpot :-)
VastaaPoistaMut hei huomattavasti hankalampi kuoria noi Mignonit ;).
VastaaPoista