Menu koottiin pienistä annoksista. Kaikki olivat sopivan täynnä ilman ähkyä jälkiruuan upottua vatsan pohjalle.
Aiemmin sous vide kypsennetyt possunribsit otettiin pakkasesta sulamaan, mikä nopeutti toteutusta muutamalla päivällä. Muuten kaikki olikin suht nopea ja helppo valmistaa sekä ajoittaa. Rennolla ranteella mentiin!
ALKUKESÄN GRILLIMENU
grillattu kampasimpukka, maa-artisokkapyre, tomaatticoncasse
grillattu purjo ja vuohenjuusto
sousvide kypsennetyt, grillatut possunribsit
lehtikaalicoleslaw
Linkitän postauksia ohjeista tähän sitä mukaan kuin niitä naputtelen.
Kala ja vihannekset ovat niin ihania grillattuna,nam:)
VastaaPoistaSamaa mieltä, joskin tykkään kyllä grillatusta lihastakin. Aika harva raaka-aien ei käy grilliin. Tämän kesän löytö on grillattu purjo, viime vuonna se oli varhasikaali.
Poista