Sivut

tiistai 28. marraskuuta 2017

Jouluinen jälkiruoka -piparirahkaa ja persimonhilloa

kaupallinen yhteistyö ARLA
Tässäpä todella helppo ja nopea jälkiruoka, joka hurmaa maullaan täysillä. Jääkaapista tulee löytyä valmiiksikeiteltynä tähtianiksella maustettua persimonhilloa, jonka ohjeen laitoin jo viime juttuun täällä. Sen lisäksi riittää kun osaat lusikoida kauniin lasin pohjalle Arlan piparkakun makuista rahkaa, päälle hilloa ja tähän ylle vielä murtaa piparkakuista kivat palat. Vaivattomuudessaan kokonaisuus on ihan älyttömän hyvää!
Arla Keittiö Rahka kausimaku piparkakku on paitsi hyvän makuista, myös laktoositonta. Yhdestä purkista riittää hyvinkin kahdelle jälkiruuaksi, varsinkin kun sen yhdistää makeaan persimonhilloon. Piparkakkupalat tuovat kivaa suutuntumaa muuten pehmeään kokonaisuuteen. Kukan muotoisesta piparkakusta tulee kivoja sydämiä varovasti palastelemalla. 

Tämä on jälkiruoka, jonka ottaisin ilomielin vaikka päättämään jouluruokailumme. Outoa hommassa on että minä en edes pidä rahkasta, mutta tässä kokonaisuudessa maut olivat kohdallaan. 

PERSIMON-PIPARKAKKURAHKA 

kahdelle

1 prk Arla Keittiö Rahka piparkakku 
4 rkl persimonhilloa
1 kpl piparkakku

Lusikoi jälkiruokamaljaan tai lasiin puolet rahkapurkin sisällöstä. Laita loppu rahka toiseen astiaan. 
Lisää molempien päälle 2 ruokalusikallista hilloa. 
Murra piparkakusta paloja ja asettele ne hillon päälle tai murustele piparkakku hillon ylle.

2 kommenttia:

  1. Voi nam! Liikaa kaikkia herkkureseptejä testattavaksi joulukuussa. :)

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat