Olipa kerran Prinsessa ja Herra Prinsessa. Ja on edelleen.
Meillä oli ilo saada kutsu heidän valtakuntaansa toisen bloggaavan perheen kanssa viime lauantaina. Luomucavan siemailun lomassa saimme nauttia keväisestä, italiahenkisestä ateriasta. Kyllä kelpasi!
Alkuun nautimme meloneita ja katkarapuja rucolapedillä. Herkän kauniin värinen salsa oli pyöräytetty tomaatista ja -en millään muista mistä muusta. Apua! Hyvää se oli joka tapauksessa.
Pääruuaksi saimme sitruunaisen raikasta vuonankaali-sienisalaattia ja salvialla täytettyjä possukääröjä. Söin enemmän kuin kaksi, samoin Jukka.Jälkiruuaksi nautimme kahvin kera samettista, rouskuvin paloin täytettyä semifreddoa.
Lisäilen linkkejä tänne resepteihin, sikäli mikäli hänen Korkeutensa niitä laittaa omaan Prinsessakeittiö-blogiinsa. Nyt löytyy, täältä.
Ihana lauantai!
Oi miten ihanalta kuulostaakin!
VastaaPoistaReseptiä saattaa pukata jopa jo tänään!
VastaaPoistaHienoja kuvia, toivottavasti multakin löytyy pari onnistunutta, muuten linkkaan van reseptin perässä tänne. ;)
Yaelian: olikin ihanaa! alkupala oli kauniin raikas, pääruoka tuhti hienojen makujensa kanssa ja jälkiruoka upea. Jälkiruokakin oli sisällöltään tuhti, mutta maistui aika kepeältä.
VastaaPoistaVeera: Hieno homma! Noita kuvia saa kyllä jos haluat.